måndag 2 januari 2012

Hej hej!

Måndag kväll.

För varje avklarad måndag... den känslan är så skön. När man vet att man överlevt ännu en. Jag har fem måndagar kvar att genomlida. De är hemska. Vet inte varför men mitt humör är alltid i botten. Jag orkar knappt heja på mina kolleger har jag märkt, och det har inte med dem att göra, det har med mig. Jag borde skämmas. Men det orkar jag inte.

Idag har jag haft ont i magen. Det är väl lite katarraktigt antar jag. Stressrelaterat.

Till slut var jag tvungen att mana mig själv att andas låååångsamt, in och ut genom näsan, och dra ner på tempot. Vissa saker sköt jag upp till i morgon, och vet ni vad! Det kändes helt okej. Och ingen dog!

I morgon fortsätter de bra sakerna: ett par kollegor (däribland min bästa kollega, som följt med från förra jobbet) ska byta plats med chefen! Det betyder att vi kommer komma lite närmre varandra och chefen och jag kommer inte att sitta i knät på varandra. Det är inget fel på min chef - hon är underbar, när hon inte stressar på för mycket - men min kollega är roligare!  Tjoflöjt!
         .

4 kommentarer:

 1. Nedräkning alltså. Ska du skriva klart din bok sen?

  SvaraRadera
 2. Sen är trots allt chefer ofta lite stressande bara genom att just vara chefer.

  SvaraRadera
 3. Åsa: Det har jag tänkt!! :))

  Frunat: Det är ju hennes roll. Hon vore ingen bra chef om hon inte var resultatinriktad. (Min roll är att klaga! ;) )

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat första stegen mot ett behagligare liv. Att skjuta upp saker är en farligt bara lite svårt innan man lärt sig hur man gör
  Heja på

  SvaraRadera