söndag 2 april 2017

Ny söndag och nya måsten

Igår vaknade jag klockan 06.00. Kunde inte somna om men låg kvar i sängen tills min syster messade "PW?" vid tjugo över sju. Vi tog en powerwalk, den första på evigheter. Himla skönt!

Igår var också första dagen på mitt lite nyttigare liv. Igen. Tänkte ett tag strunta i det här med att undvika vetemjöl och onödigt socker, men efter att magen varit helt kajko gav jag upp den tanken. Jag mår helt enkelt mycket bättre när jag lever lite nyttigare. Så det får bli grovt bröd igen och noll godis.

Det gick väl an om jag kunde hålla mig till några få godisar på lördagar, och en liten skål med snacks på fredag- eller lördagkvällen, men jag vräker ju i mig! Som om det gällde att äta så mycket det går på kortast möjliga tid. Tur att jag inte är intresserad av droger ...

Efter promenaden och två frukostar åkte vi till Allum. Äldsta dottern övningskörde. Jag passade på att köpa presenter till de blivande 16-åringarna.

På eftermiddagen och kvällen var jag så trött att huvudvärken kom smygande, och höll i sig hela natten ... Ångrar att jag inte tog en tablett innan jag la mig, hade nog sovit bättre då.

Tvättmaskinen är igång och jag har som ambition att även orka/hinna städa innan jag ska till flyget och hämta maken som kommer hem efter fem dagar i Kenya. Huset är fruktansvärt dammigt och smutsigt nu. Det blir så när jag jobbat mycket och haft noll ork när jag kommit hem. Men oändligt skönt att tjäna lite pengar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar