onsdag 8 september 2010

Nu är den utläst!

Överenskommelser av Simona Ahrnstedt.

Jag känner mig helt uppslukad! Vilken bok! Vilka karaktärer! Vilka äventyr! Och vilket medryckande språk!  Ett fel på boken dock: Den tog slut!

Jag kan erkänna att jag var skeptisk först. Romantik är inte direkt min kopp te - såvida det inte är Brittisk dramakomedi på film, då kan romantik vara hel ok. Historia är inte heller min grej, alls. Och romantik och historia i kombination, kan det bli värre? Jag var skeptisk, minst sagt. Men också väldigt nyfiken. Och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag ibland är väldigt nyfiken av mig.


Egentligen skulle jag vilja återge historien för er, men det ska jag inte göra, jag vill inte riskera att avslöja något - utan jag säger bara: Läs den! 

Jag blev fast från första stycket. Simona skriver på ett sätt som verkligen tilltalar mig. Redan nu längtar jag efter hennes nästa bok.

Överenskommelser är en ren och skär läsupplevelse, från början till slut! 

.

10 kommentarer:

  1. Du har lyckats övertyga mig att skaffa denna bok. Jag är heller inte åt det där romantiska samtidigt historiska hållet. Det är väl inte dom böckerna jag väljer, men ja...jag ska skaffa denna bok. Du har verkligen marknadsfört den bra. Simona kan vara jättenöjd.

    SvaraRadera
  2. Är det en pocketversion du har?

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för boktipset! Jag slukar böcker, mest deckare, så lite romantik kan komma väl till pass!
    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  4. Jag älskar historia och är ganska förtjust i romantik (när jag är på rätt humör). Det låter som en perfekt bok för mig. Köper man den på vanliga ställen eller måste den specialbeställas?

    SvaraRadera
  5. Anna: Jag är verkligen helt lyrisk över denna bok! Älskade den verkligen!

    Venus: Gör det!

    Ulrika: Nej, en inbunden.

    Maud: Ge den en chans!

    Shamrock: Den är nog perfekt för dig! : ) Jag fick ju min och har inte köpt den själv, men jag tror att den finns att köpa i vilken bokhandel som helst. Annars kan jag rekommendera Bokus.se, de är bra tycker jag och fri frakt de senaste gångerna.

    SvaraRadera
  6. Vad bra med boktips, det mottages gärna! :)

    ps. jag vet inte vad jag gjort med ditt mejl som du skickade mig, jag ska leta lite mer annars kanske jag måste be om adressen igen!

    SvaraRadera
  7. Jag sade ju det att den var bra. :))

    SvaraRadera
  8. Stina: Mailat! : )

    Nina: Ja, och vad rätt du hade!

    SvaraRadera
  9. Kul med ett boktips, jag älskar romantik likväl som deckare och annat.
    Ganska plus om det handlar om en annan tidsepok också.

    SvaraRadera