fredag 7 januari 2011

Surdegsbak



Här är den - surdegsdegen! Och jag måste erkänna en sak: jag vet inte hur det ska kännas när man knådat klart. Jag har nog aldrig i hela mitt liv knådat en bröd-deg förut. Men jag tror att den var som en vanlig deg. Måtte jag inte tagit för lite mjöl i. Ska den vara torrare tro? Herregud vad svårt. *mamma, kom!*
  .




4 kommentarer:

  1. Bättre med för lite mjöl än för mycket. Fastnar degen på händer och bakplåt kan du ta lite mjöl i händerna när du knådar lite till.

    SvaraRadera
  2. Har för mig att degen ska vara ganska lös, nästan så att den fastnar. Men å andra sidan är jag ingen bagare så lita inte allt för mycke på mig! :D

    SvaraRadera
  3. Du får väl ändå dricka vin i alla fall? Jag menar, så du inte helt sugs in i surdegssvängen.

    SvaraRadera
  4. Jo de ser ut som om du lyckats:)

    SvaraRadera