torsdag 24 oktober 2013

Dagen i övrigt

Eftersom jag sov dåligt även i natt bestämde jag mig för att på väg till jobbet cykla förbi mitt andra jobb (där jag är torsdagseftermiddagar och fredagar) och prata lite med dem angående i morgon.

Jag ville meddela att jag kanske inte kommer i morgon, och ge dem möjlighet att boka vikarie redan idag ... Så tar jag en ledig dag, istället för att vakna och ringa mig sjuk ...

Jag behövde inte säga så mycket eller förklara något, de förstod direkt jag öppnade munnen. Eftersom tårarna kom samtidigt. De tyckte att jag skulle vända och cykla hem igen och inte jobba alls idag. (Men det finns orsaker till varför jag behövde jobba på förmiddagen).

Däremot skulle jag inte tänka på att komma dit i eftermiddag - de skulle lösa det passet, och i morgon tyckte hon att jag skulle anmäla mig sjuk. Inte ta ledigt. (Jag kanske ändå tar ledigt istället för att belasta deras ekonomi).

Känns väldigt lyxigt att vara ledig. Ikväll när jag lägger mig kan jag slappna av ... behöver inte oroa mig för att jag inte ska somna eller att jag ska vakna efter någon timme ...

Nu ska jag bara försöka få spänningarna i kroppen att släppa. Käkarna nästan värker, nacken är som en spänd stålfjäder och det strålar upp i huvudet. Oskönt.
,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar