torsdag 31 oktober 2013

Vill både äta kakan och ha den kvar

Pengar är inte allt. Men det är lugnande för nervsystemet. Och så hjälper det till om eller när man vill göra roliga saker. Som att resa.

Hade jag haft (ett normalt jobb som de flesta normala människor har) mer pengar skulle jag bokat en flygbiljett och åkt over there och hälsat på Jessica någon vecka. Gärna nu snart ...

... gått promenader i ett vackert höstlandskap, tagit massor av bilder, njutit av behaglig temperatur, åkt förbi Starbucks och köpt cappuccino.

… suttit på deras altan och druckit vin och njutit av trevligt sällskap.
.

5 kommentarer:

 1. Jag vill oxå ha mer pengar för att kunna resa mer.
  Kram

  SvaraRadera
 2. pengar är aldrig fel, men när du blir en känd författare kan du göra resor som du kallar arbetsresor och slippa betala med privata pengar. Det vore väl något

  SvaraRadera
 3. Åh, det hade varit underbart!

  SvaraRadera
 4. Åååh vad mysigt det hade varit! Nu omedelbums helst, några dagar till ska det vara runt 20 grader här och det är så ljuvligt att gå ut och känna att det är ljummet i luften. Surrealistiskt, nästan, har inte vant mig än att det kan vara så trots att det är november nu och löven är röda och gula och det ser väldigt höstigt ut. Skulle verkligen vilja ha sällskap på altanen, och så kan vi ha skrivarverkstad på Starbuck's på dagarna :)

  SvaraRadera
 5. Susanne: Resa är underbart!

  Shamrock: Det vore absolut något! :)

  Åsa: Eller hur!

  Jessica: Ååååh … vill vill vill! :)

  SvaraRadera