torsdag 28 juli 2016

Men åh, sommaren!


Den här sommaren har det blivit en kort resa med maken till underbara Amalfikusten i Italien; med mycket promenader, bad i Medelhavet och massor med god mat och Prosecco.

Därefter en nästan två veckor lång vistelse i hyrt hus i Spanien med hela familjen. Nio dagar i La Nucia, knappt en mil från Benidorm på vackra Costa Blanca. Bad, lite kultur, lite shopping, massa mat och vin. (Och jag drack Sangria för första gången i mitt liv.)

Efter det var vi fyra dagar i Barcelona. Hyrde lägenhetshotell med gångavstånd till allt. Himla kul att få komma till den mysiga staden igen. Och roligt att ha barnen med den här gången. Hoppas att de uppskattade det. (Sonen var glad att få se Camp Nou.)

Sedan blev det några sköna, avkopplande dagar vid vårt sommarställe i Småland. Utan barn, utan mygg men med miljarder getingar ... och en förkylning, som fortfarande sitter i.

En väldigt skön och mysig sommar så här långt!

Och än är sommaren är inte slut. Vi ska hinna med några dagar på Öland också, och då hoppas jag att algerna gett sig av, så att vi kan bada. Östersjön är också trevligt, om än inte på långa vägar lika härligt som Medelhavet.2 kommentarer:

  1. Vilken sommar ni haft! Full med bara roligheter. Så ska det vara!
    Ja, vi hörs ju av på Im om inte annat.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig sommar! Blir riktigt avis.

    SvaraRadera