måndag 8 augusti 2016

Cup i Helsingborg lägges till listan


Vi har haft minisemester i Helsingborg, maken och jag. I torsdags eftermiddag åkte vi ner, med tre fotbollskillar i baksätet och hela bagaget fullt med väskor.

Cupen var ingen hit, spelmässigt. De första matcherna spelade de rent uselt faktiskt. Men mot slutet skärpte de till sig rejält (så dags då ...) men hade lite otur (eller slarvade, snarare) och motståndarna fick in några riktigt enkla mål. Kändes väldigt orättvist mot våra killar, även om det var deras eget fel.

De åkte ut i semin, och ja ... det var skönt att äntligen få åka hem. Egen säng - även om hotellets säng var superskön - och egen kudde. Men framför allt: behaglig temperatur i sovrummet. Att sova med öppet fönster i centrala Helsingborg var inte att tänka på, och AC:n väsnades något otroligt.

Men Best Western Duxianas frukostbuffé var riktigt trevlig. Förutom äggröran som var en riktig besvikelse, antagligen gjord på pulver. Men stort plus för både blodgrape-klyftor och blodgrape-juice och mitt favoritknäckebröd. Trevlig miljö och bra läge gjorde att vi hade en bra vistelse.

Det blåser väldigt mycket idag. Lite för mycket höst-känsla för att kännas bra. Det är faktiskt sommar fortfarande! Jag har inte badat färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar