onsdag 26 april 2017

Jobb jobb jobb

Det är mycket nu ... åtminstone när det kommer till jobb. (Fast det känns som att det är mycket precis överallt i mitt liv för tillfället. Rörigt värre.) Jag är så gott som fullbokad varje vecka på skolan, och det är roligt. Kanske lite väl jobbigt när det blir flera tidiga och långa pass i veckan - jag blir trött och ibland ganska snurrig. (Blandar ihop barn och namn och allt möjligt!)

Borde nog backa mig själv lite, och se till att jag får lite mer ledigt. Men det är svårt att säga nej utan egentlig anledning, när man vet att det är ont om folk.

Nu är jag ledig resten av kvällen. Maken ska laga maten och jag har bestämt mig för att inte träna eftersom jag känner mig sliten och hade lite ont i halsen i morse. (Sover så förbannat dåligt nu för tiden, vaknar och är helt slut efter alla drömmar.)

Men funderar på att gå ut och gräva lite grus där vi ska bygga uterum. Det är inte vila direkt, men jag vill så förtvivlat gärna ha ett uterum innan sommaren kommer. Eller allra senast när sommaren övergår i höst.

1 kommentar: