lördag 25 januari 2020

Lite gnäll en vårlig vinterlördag

Min baksida krånglar igen, som den gjorde när jag sökte hjälp hos sjukgymnast i september 2018. Bara att börja med rehab-övningar igen. Försöker förtvivlat minnas hur ofta jag skulle göra övningarna. Vill minnas att jag skulle göra de första varje dag, men i träningsdagboken har jag bara lagt in tre pass i veckan ... När jag fick papper nummer två, eller tre (?) blev jag lättad över att de skulle göras 3-4 ggr/vecka.

Samtidigt som jag kör rehab ska jag även börja träna upp mage, rygg, armar och axlar. När jag ändå är igång liksom. Förfallet går snabbt i den här åldern.

Östrogenet som jag fått (Divigel) funkar, tack och lov. TACK OCH LOV! Visst, jag har sämre dagar och tjurigt humör - men inte det totala mörker som kände i höstas. Håglöshet och hopplöshet förmörkade mitt liv och tillvaron. Inget sådant finns kvar och det är en stor befrielse. Borde sökt hjälp tidigare.

Skrivandet går lite på sparlåga. Det är en av karaktärerna som vägrar samarbeta och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att ändra på det.

Jobbmässigt är det bra just nu. Är i två olika SU-grupper och trivs väldigt bra. Synd bara att det är tidsbegränsat. Nackdelen med att vara vikarie.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar