lördag 19 oktober 2024

Huvudvärk lördag morgon

Igår var jag trött (på gränsen till utmattad) och det berodde säkert på spinningpasset jag körde på morgonen. Inte för att jag körde särskilt hårt eftersom det var första passet på länge, och jag vet av erfarenhet att det är dumt att ta ut sig då ... Ändå var jag helt slut vid lunchtid och undrade på allvar hur i hela friden jag skulle orka hålla ihop och orka jobba till kl 18. Men det gick bra. Får alltid ny energi när jag kommer dit.

Om huvudvärken som kom på kvällen berodde på spinningen låter jag vara osagt. Kanske hade den kommit ändå. Tyvärr tog jag ingen medicin utan hoppades att jag skulle sova bort värken. När har jag någonsin lyckas sova bort huvudvärk?!

Naturligtvis vaknade jag med jätteont vid femtiden i morse. Tog en migränspray och somnade efter en stund om. Vaknade nästa gång halv nio (halva förmiddagen borta!) - fortfarande med huvudvärk om än något mildare. 

Ännu en lördag med ont alltså. Jag blir så trött! Fattar inte vilket mönster den följer den här omgången ... jag dricker rejält med vatten - men är det tillräckligt? Har druckit för mycket och lider brist på salt? Behöver jag starta dagen med ett glas vatten med himalaya-salt som jag vet många kvinnor i min ålder gör? Vätskeersättning kanske, som räddade huvudet i Spanien i somras. 

Och såklart: stressa mindre. Har blivit lite för mycket av den varan på sistone. Jäkla bråttombeteende som blommat upp igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar