måndag 8 februari 2010

Hejåhå!


Jag är hemma. Jag har börjat min kurs. Jag har redan nästan fått ett psykbryt! Jag ligger på febergräns och det där mota förkylningsolle i grind har inte funkat hittills.

Så.

Mår lite halvrisigt vilket stör mig, jag jobbar kväll i morgon och hade inte planerat att bli liggandes i sängen hemma. Finns ingen tid i världen till det.

Kursen har startat ja. Och ja... Suck. Höll på att få ett fullständigt outburst här hemma, det fanns fanimig ingen bläddraknapp på min skärm. "Bläddra har inget med bifoga att göra", säger it-maken. "Men det står ju bläddra" säger jag med desperation i rösten. Vem av oss är det som inte förstår och vem av oss är det som är it-expert? "Jaha, prova med Firefox i stället för Safari, för" blablabla "stöd" hit och "komma och punkt" dit.

Öppnar Firefox och får börja med att starta om. Och se där! När jag loggat in kommer det upp en liten bläddraknapp! Man tackar!

Min första övning är uppladdad. Tror jag - säker kan man aldrig vara. Herregud, det är datorer vi pratar om! Och mig.
Det bästa av allt är att jag får skriva max si och så lång tid (första övningen fick ta max 30 min) och jag får inte lov att hålla på och ändra och redigera en massa! Jag ska bara skriva - ungefär som jag gör när jag bloggar! Det är bara med den lilla skillnaden: När jag bloggar har jag aldrig prestationsångest. Det har jag däremot när jag ska skriva texter som andra ska bedöma.

3 kommentarer:

  1. Kursen blir nog kanon :O) När du nu fått bläddraknappen att synas...
    Lycka till och hoppas du lyckas mota förkylningen!

    SvaraRadera
  2. Äh, slappna av och bara skriv. Kommer säkert att gå bra.

    SvaraRadera
  3. Pillargon: Ja, det blir nog bra. Känns bara som att jag redan missuppfattat något... (varför inte liksom?)

    Singelmamman: Lättare sagt än gjort bara!

    SvaraRadera