fredag 25 mars 2011

Kavajen

Här är den, kavajen jag fyndade i onsdags. Tyvärr är inte bildkvaliten den bästa. Men jag gillar kavajen, mycket! Kommer nog att användas en hel del i vår och sommar. Jag gillar att den tål att tvättas i maskin.

Nu är det nog läggdags för mig. Barnen sover, maken är på tränarträff och jag är nykter och har inte så mycket som rört ostbågarna. Hm. VadÄrFel? Dessutom har jag en oroskänsla i bröstet. Vet ej varför...
Behöver nog sova.

8 kommentarer:

  1. Klart godkänd! Grattis till bra kap!

    SvaraRadera
  2. haha, du är ju söt! gillar den för att den går att tvättas i maskin?! Den är ju supersnygg först och främst!!! hoppas det går över det där oroliga! sov så gott! kram

    SvaraRadera
  3. Oslo: Tack!

    Nina: Jomen det är jätteviktigt. Om den måste kemtvättas kommer jag garanterat söla något på den direkt, den är ju ljus! Om den däremot går att tvätta i maskinen kommer jag kunna använda den många gånger innan jag måste tvätta den! Logiskt! Som med solglasögon och paraply och dess inverkan på vädret! =)

    SvaraRadera
  4. du är klok du! men jag förstår din tanke... det är som om man investerar i ett par dyra solglasögon, då kan man ge sig sjutton på att man sätter sig på dem, tappar dem i golvet eller tappar bort helt och hållet direkt... köper man skrutt på någon klädkedja el. tapp, då har man tillslut nästan för många solglasögon, för inte går de sönder eller tappas bort inte! =)

    SvaraRadera
  5. Nina: Exakt!

    Suzan: Tack!

    Åsa: Tack!

    SvaraRadera
  6. Kavajen är jättefin!
    Glad helg!

    SvaraRadera