måndag 24 oktober 2011

För några timmar sen

Mina luktärter blommar fortfarande! Och gott doftar de också. Fortfarande liksom. Synd bara att jag inte brytt mig om de tillräckligt. Plockat bort gamla blommor och så. Men nästa år. Nästa år ska jag ödsla massor av tid och kärlek på mina växter. Då kommer jag inte längre vara ny på jobbet, utan kommer förhoppningsvis vara lite piggare på eftermiddagarna och kvällarna.

Hoppas kan man ju!

Jag hade ju utvecklingssamtal i morse. Väldigt trevligt faktiskt. Äntligen jobbar jag på ett ställe där jag faktiskt blir sedd och uppskattad för det jag gör! Den känslan är lite ovan, men trevlig.

Ja, det känns bra. Och jag ska förhoppningsvis känna att jag trivs med att jobba där, trots att det är heltid och trots att det är bestämda tider och bestämda saker (jag vill ju helst bestämma själv).

Undrar om jag ska orka skriva några ord på min bok? Det kan man undra. Verkligen undra. Medan jag (och ni) funderar över svaret ska jag gå och sminka av mig, och krama barnen godnatt.
         .

2 kommentarer:

  1. Skönt att vara uppskattad! Det behöver man känna att man är..

    SvaraRadera
  2. Luktärtor nu. Helt otroligt. Mormor hade lilafärgade i sin trädgård. Eftersom jag inte har gröna fingrar,tror jag, har jag bestämt att nästa år DÅ....

    SvaraRadera