tisdag 11 oktober 2011

Vi har tagit ett beslut

Och gissa vad vi bestämde oss för?!

* trumvirvel *

Som om det är så himla spännande ... En kaffebryggare blev det. En stålgrå Moccamaster. I borstad aluminium. Snygg! Och så sägs den brygga väldigt gott kaffe. Längtar redan till i morgon bitti.

Det blir till att inhandla en kaffekvarn så småningom och mala egna bönor. Eller ja, egna och egna.

Nu är det dags att sova, känner huvudvärk är på gång och lite oroväckande kill i halsen. Får inte bli förkyld nu! På fredag ska jag iväg på tjejhelg ju.

Det blev en stressig eftermiddag. Jag satt med två nyanställda, som jobbar på ett annat kontor, och visade hur vi jobbar och hur vårt stenålderssystem fungerar och mitt i det ringer yngsta dottern och påminner mig om Höstfest med klassen. WHAT??! Hade jag helt glömt och förträngt. Och maken, den uslingen, skulle naturligtvis på möte. Så jag var ju tvungen att gå.

Skynda hem. Med tung kaffebryggare. Sladda in på Steinbrenner för att köpa bullar till barnen att ta med. Som tur var hade vi ett par cocacola-burkar i kylen (tack mamma och pappa för att ni försåg barnen med ett flak härförleden!) Skynda äta lite middag, slänga in en maskin med tvätt, sätta på diskmaskinen. Cykla iväg. Nästan glömma fikan! Kom i tid (för tidigt - slöseri med tid).

Sen hem. Cykla i kylan, men frisk luft! Ah, så skönt, men tyvärr försent, huvudvärken var/är ett faktum. Hänga tvätt, tömma diskmaskin, fixa lite kvällsmat, titta på sverigehollandmatch, blogga, facebooka. Wordfeuda kommer jag inte orka ikväll tyvärr. Måste sova mig pigg och fräsch.

I morgon ska vi ha workshop på jobbet. Fullt ös medvetslös.
          .

7 kommentarer:

 1. De blev säkert ett bra val :)
  Sverige leder som tur är, kollar samtidigt! :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Spännande med kaffebryggaren. Jag ska oxå köpa en Master till vårt nya kök. Du kan väl lämna recention efter några pannor?

  SvaraRadera
 3. Anna: Jag kollar också. Lite i mjugg typ :) Bra och skön vändning där!

  Madlar: Jag ska meddela vad jag tycker. Känns som att det kommer bli mitt huvudlägg flera dagar framöver! Är lite smått förtjust i den redan, och då har den bara fått sköja igenom ett par gånger med vatten. I morgon går jungfrufärden!

  SvaraRadera
 4. Mycket bra val, hade jag haft kameran framme hade jag fotat min:)
  Det är kaffebryggarnas rolls royce, så du kommer att bli nöjd.

  SvaraRadera
 5. Hur blev det då? Kaffet? *nyfiken*

  SvaraRadera
 6. Men du fick ju i alla fall en kaffebryggare
  Hoppas du håller dig frisk nu.
  Köp något hälsosamt att dricka

  SvaraRadera