onsdag 30 mars 2011

Men gaaah!

Huvudvärk. Och ja, den kan komma plötsligt.

Nu ska jag försöka bota den med kaffe och choklad. Funkar inte det blir det en Treo.

Men först ut och njuta i vårvädret, in i växthuset och längta lite och sen om jag orkar plantera lite penseer i krukor. Det funkar nästan lika bra att ställa ner dem i sina små krukor i en större. I alla fall ett litet tag.
   .

tisdag 29 mars 2011

Nu är jag hemma!

Maken har lagat storkok av köttfärssås och makaroner. Som han sen rört ihop i en stor kastrull. Inget fel med det, och jag är säker på att köttfärsen är god. Men. Jag. Äter. Inte. Vetemjöl.

Det har dessutom blivit lite för mycket av den varan (som jag egentligen inte äter) på sistone så magen är lite urfuckad. Uppfuckad. Fucked up. Och jag spär inte gärna på det.

Och han tänkte inte på att lägga lite köttfärs för sig självt i en tallrik eller burk. Nä. Men jag håller till godo med fil, havregryn och russin. Det är inga problem för mig att äta något kallt och lätt så här på kvällen. Men i morgon ska jag nog handla mig lite gott.

I morgon ja, då är jag ledig. Ledig! Gud så skönt! Fyra lediga onsdagar kvar. Bäst att njuta ordentligt. Och kanske passa på att röja lite grann? Eller så får jag skaffa en Rut som gör det åt mig.

Men nu, snart, sova.
   .

Dagens outfit

Kort fjortiskjol. Kjolen är egentligen längre men åker irriterande nog upp när jag sätter mig ner.
Till det bär jag svart polo, beige kavaj, svarta strumpbyxor och svarta stövlar.
Hej strikt kontorsråtta!

Men halsbandet från Livet innan Liten (kan ej länka fr mobilen) livar upp.

Kom igen nu tisdag! Give us a funny day! Pleeeaaase.

måndag 28 mars 2011

Hej härliga soliga lediga måndag!

Vilken härlig dag! Om jag bortser från att jag har ett sjukt barn då. Jag har varit i växthuset och planterat om mina gurkplantor. Där blev så varmt att jag fick öppna dörren på vid gavel. Men då blåste det rakt in och blev kyligt, men så fort jag stängde blev det för varmt. Och så höll jag på. Angenäma bekymmer!

En av mina gurkplantor är så lång och ranglig att den helst bara vill ligga ner. Dumma den. Och dumma mig som väntade för länge med att plantera om. De andra står än så länge. Det får de gärna fortsätta med, jag vill ju ha gurka.

Några stockrosor har jag planterat om också. Och sen har jag ännu mer saker som borde sås och planteras om, men dem tar jag en annan dag. Onsdag kanske. Jag vill inte riskera att tycka att det är tråkigt och det kommer jag att tycka så fort det känns som ett måste. Inget får vara ett måste för då gör jag det inte.

Men några pelargonsticklingar kanske jag skulle ta och pilla lite med? Det är lite kul.
  .

Vad är detta för lök?

Eller är det ens en lök? Någon som vet vad det kam vara? Jag har ingen aning om vad jag har satt. Kanske allium (heter det så?) av något slag?
Ser nu att fokus hamnat lite fel i bilden.

Uppdaterat:
Ser nu, när jag tittar på inlägget på datorn, att det är väldigt svårt att se vad det är på bilden. Bosse (kaninen) har dessutom naggat lite på toppen av den. Lilltjejen hade honom i koppel ute förut, vilket han verkade tycka om. Och löken/växten/knoppen, vad-det-nu-är, tyckte han mycket om. Men den fick han inte lov att äta på.
  .

söndag 27 mars 2011

Ur led är tiden!

Jag gillar inte att vi flyttar fram klockan. Jag kommer känna av den förlorade timmen i många dagar framöver, kanske veckor? För inte kommer jag kunna lägga mig extra tidigt, för att orka upp en timme tidigare i morgon.
Jo, jag ska upp en timme tidigare i morgon. Åtminstone kommer det att kännas så. Min inre klocka vet inte att det är sommartid. Den kommer känna det som att klockan ringer kvart i fem och inte kvart i sex... Fy bubblan säger jag bara. Det är mycket bättre när vi får en extra sovtimme.

Just nu tröstar jag mig med kaffe och schweizernöt. Det är gott. Vad jag ska göra sen vetesjutton. Hänga tvätt innan den surnar, kanske. Och så blir det kanske en tur ner till Trädgårdsforum. Lönen har ju kommit och det vore väl synd om den fick ligga orörd på kontot.
   .

Världens sötaste!

Vi vaknade tidigt idag. Lilltjejen var såklart redan nere hos sin Bosse, som står inne tills det blir varmare ute.

Jag borde nog gå och lägga mig igen. Känner att jag sovit liiite för lite i natt. Men oj vad trevligt det var igår! God mat, vin och trevligt sällskap.

Tjejmiddag FTW!

Borde göras oftare. Sååå ttevligt.

lördag 26 mars 2011

Sötaste!

Idag blir vi med husdjur. Sötaste lille kaninisen ska snart med oss hem!

Gissa om min lillskrutta är lycklig!

fredag 25 mars 2011

Kavajen

Här är den, kavajen jag fyndade i onsdags. Tyvärr är inte bildkvaliten den bästa. Men jag gillar kavajen, mycket! Kommer nog att användas en hel del i vår och sommar. Jag gillar att den tål att tvättas i maskin.

Nu är det nog läggdags för mig. Barnen sover, maken är på tränarträff och jag är nykter och har inte så mycket som rört ostbågarna. Hm. VadÄrFel? Dessutom har jag en oroskänsla i bröstet. Vet ej varför...
Behöver nog sova.

Här är nog vinnaren

Cappuccinotävlingen är avgjord. Detta är vinnaren.

Jag testar finkaffe

Capuccino från Steinbrenner, dyrare än Condecos men inte godare. Kanske fick jag betala extra för att få den extra stark. Nä, nästa gång blir det den några kronor billigare - och godare från Condeco.

Fredag! *klapp klapp klapp*

På väg till jobbet. Maken kör mig - skönt.

Fredag idag! Fredag!

torsdag 24 mars 2011

Nu är det vår!

Se! Första tvätten på tork ute. Den lär torka snabbt idag. Om den inte blåser bort vill säga.

Ibland är tillvaron lite extra lyxig.

Frukost

Två kokta ägg, fyra skivor serranoskinka (mums!), apelsin, kiwi och passionsfrukt. Och en kopp rött te med echinacea. Nu ska immunförsvaret boostas!

onsdag 23 mars 2011

Äntligen, säger lilltjejen

Nu ska drömmen om en kanin  ä n t l i g e n  bli sann. Bur är inhandlad och monterad och nu sitter lillsnosan på golvet och räknar sina pengar.

Jag är mest sugen på att vara i växthuset idag, men nu måste vi såklart åka iväg och se om vi kan hitta det lilla djuret någonstans. (Låter som att vi ska ut i naturen och hitta oss en kanin...)
   .

tisdag 22 mars 2011

Blubb blubbeliblubb...

*spelar på läppen*

Jag jobbar över och längtar hem.
Så varför åker jag inte hem då? Jag har ju gjort mina timmar nu.
För att jag har minus på flexen och väldigt mycket plus i posthögen och på min to do-list.

En väldigt tråkig ekvation en solig tisdag. Men, jag är ledig i morgon och det sprider lite extra ljus och glädje. Inte lite extra, utan mycket extra. Tjoho!

En stressfri morgon är en bra morgon

Tänkte först stressa för att hinna med en tidig buss, men la ner det. Hade istället sällskap med barnen en bit. Mycket behagligare än att springa. Varför inser jag inte det varje morgon?

Idag jobbar jag dag och inte kväll och funderar på att fira det med en finkaffe. Kanske en stark capuccino?

Jag går i väntans tider också. Efter lönen. Den är efterlängtad. Väldigt efterlängtad. Jag ligger på minus nämligen. Oskön känsla.

Men idag skiner solen och i väskan skramlar lite mynt. Tillräckligt för en finkaffe.

måndag 21 mars 2011

Kolla! Gurka!

Eh... brunkräm?

Jag tyckte inte jag tog så mycket solpuder...

Men man tänker inte på det, väl? Man märker inte skillnaden, väl? Nä. Vi säger så idag. Och drar upp scarfen till hakan.

lördag 19 mars 2011

Sol och huvudvärk

Jag har inte haft huvudvärk på länge nu, men idag slog den till. Inte med någon stor kraft direkt men att den slog till alls är lite irriterande. På en lördag. När man ska vara ledig och ha det skönt, och pyssla med en massa roliga saker. Dumma stress på jobbet, och dumma mig som låter mig stressas.

Maken och jag har hinkat i oss inte mindre än två muggar kaffe, men nu är det dags att sätta fart. Vi ska till Bråta och slänga skräp (återvinning) och sen ska vi till systemet i Mölnlycke och handla vin. Sen blir det någon trädgårdshandel av något slag. Jag har kommit på att jag ska ha säckväv som skydd mot solen i växthuset.

Ikväll ska maken på middag med politiker men jag slapp följa med och ska sitta hemma i soffan, dricka lite vin, och skriva på min text. Tror jag. Kanske tittar jag på Love Actually.

Nähä, byta om kanske och putta lite färg i ansiktet. Göra lite nytta helt enkelt.
   .

Kom igen nu våren!

Vi har en plusgrad ute. Det är fem för få. Och marken är vit.

Så kom igen nu våren och solen. Kämpa! Jag vill ju vara i växthuset med mina nyinköpta saker utan att frysa ihjäl.

Börja med att köra en maskin tvätt istället kanske? Och sen frukost.

Härlig lördag som ligger framför oss! Om bara solen kommer...

fredag 18 mars 2011

Titta vad jag har gått omkring med

En plastbit som buktat ut genom koftan. Så går det när man klipper av lappen lite fort och fel.

Men jag gillar koftan!

Den färgglada provade jag nyss... Den är inte lyckad till svart polotröja. Ehum. Hej kulturtant!

Nej... nej

Det börjar svida lite i min hals. Skit också. Vill verkligen inte åka på en förkylning nu. Men det kan vara att jag sovit lite för dåligt på sistone. Dumt.

Jag har nu ringt och beställt den lilla klappbänken. Ska hämta den på måndag. Maken ska hämta den på måndag.

Om 50 minuter är jag och mina kassar på väg hem. Maken har lovat hämta mig vid bussen. Jag orkar inte gå hem. Jag vet att jag är lat och att det är miljövidrigt, men jag har ont i benen och armarna och bara måste få hem mina kassar idag. Dessutom har jag en Herman med mig hem. En surdegskakegrund.

Mmhm. Ska jag försöka få undan lite jobb då kanske? Sista dödsrycket.
    .

onsdag 16 mars 2011

Här sitter jag och njuter!

Tjugo grader, vindstilla, kaffe och en trädgårdstidning. NJUTNING!

Nu haver jag handlat nu haver jag ätit

Jag åkte till affären iklädd mysbyxor i hemsk färg (men hemskt sköna) och handlade. Så nu finns det mat till åtminstone tre middagar. Men jag glömde köpa potatis som jag hade tänkt. Dumt.

Efter ica åkte jag till Trädgårdsforum för att ruinera mig botanisera lite och mycket riktigt, jag kom hem med lite olika lökväxter, några som påminner om snödroppar fast större. Men var hittar jag snödroppar någon stans? Jag vill ha några lökar och köra ner i jorden, det är ju inte vår utan snödroppar i trädgården. Men jag hittar aldrig några. Alla andra har dem utom jag. (Tjurar)

En knippe körsbärskvistar köpte jag också och väntar med spänning på de vackra blommorna.

Nu kaffe kanske? Och en tur till växthuset. Ska bara köra igång en maskin med lakan först.

Och just det, ikväll har jag bokat pump. Jag ska träna pump för första gången på säkert sju åtta år. Kanske ännu längre. Om bara min armbåge håller! *käregodegud* Om bara min armbåge håller kommer jag ha värsta träningsvärken på evigheter. Jag menar  V Ä R S T A  träningsvärken.
   .

Dagens outfit

Nu drar jag till Ica. Och jag har inte ens vett att skämmas!

Färgglatt is da shit!

Hemmadag

Onsdag, ledig, sovmorgon och soool!

Ska åka och handla nu (trååååk) men sen ska jag ut i växthuset och njuuuta.

Lite tvätt och städ ska hinnas med också. Kanske.

tisdag 15 mars 2011

Här sitter jag och är chokladsugen

Jag hatar att behöva inse att även jag kan lägga på mig om jag äter onyttigt över tid och samtidigt inte rör mig. Då får jag en liten gravidmage! Jodå, sött och fint, tror jag ska köpa mammatunikor nu till våren. Det kan ha hjälpt till att jag slarvat och ätit lite för mycket vetemjölssaker ...

I morgon är jag ledig och det enda jag kan tänka på är att chokladen är slut. Jag kommer inte kunna ta mig en chokladkakabit till kaffet. Hur ska det gå? Bra såklart. Jag har ju slutat att äta sådant ju. Eh. När slutade jag med det?

Ok. Enough med the babbel nu. Jag vill hem. Jag kan inte jobba mer nu, jag går på sparlåga. Jag måste dessutom sova snart. Igår blev det sent. Idag blir det tidigt. Tror jag.
    .
   .

Jag jobbar, alltså lever jag

Man vet att man lever när något är jobbigt eller svårt, sägs det. Men jag tycker nog snarare att jag lever när jag har roligt. Eller är ledig.

I morgon är ledig onsdag. Jag har inte så många sådana kvar nu, eftersom jag snart börjar nytt jobb. Så jag känner att jag måste njuta och leva extra mycket då.

I morgon blir det en kopp kaffe i soffan, med datorn i knät och sen får det bli en till kopp ute i växthuset. Förhoppningsvis är det sol i morgon och då blir det ljuvligt där ute (där inne). Åh, vad jag älskar mitt växthus! Om ni bara visste.

Men jag har inga plantor där ännu. De står i vardagsrummet och i allrummet och ser fula ut. Men i morse hittade jag i en av småkrukorna en lite grön sak! Och då insåg jag att de, som jag hoppades var tomater, i krukan bredvid, i själva verket är ogräs. Som jag befarat alltså. Men en paprikaplanta är på väg upp. Alltid något! I år ska jag lyckas få dem röda har jag tänkt. De blev bara gröna förra året och jag gillar inte gröna paprikor.

Nu ska jag jobba.
    .

Lite tjurig fortfarande

Varför jag är sur vet jag inte, men jag är det. Ful är jag också och risig i håret och fult klädd.
Dessutom glömde jag spraya luggen. Som sur grädde på moset. Och kavajjackan som jag skulle lämna tillbaka ligger kvar hemma.
Toksen till bussen blev jag också. Såklaaaart! Varför inte...? Åh! Gaah! Aarghh.

Så. Så. Så. Nu har jag gnällt fördigt. Färdigt, menar jag.

Vår!

Och jag dricker en kopp gott kaffe. Humöret är på väg uppåt som tur är. Jag har varit väldigt grinig här på morgonen. Hittade ingenting att ta på mig, och jackan som jag köpte i lördags - och som jag behöll - går tillbaka till affären idag. Kommer aldrig bli använd. (Vad är det för fel på mig?) Luggen retar gallfeber på mig idag också. Liksom resten av håret, ansiktet, kroppen... Kul dag. Kul att vara jag.
Men solen skiner. Dock kallt ute, men det ser lovande ut. Det kommer bli en bra dag. Det kommer det.

Skulle gärna vilja vara hemma idag förstås, i mitt växthus ...
   .

2702

Igår blev det till slut 2702 ord. Alla blev inte skrivna igår förstås. Det började lossna lite först när klockan passerat 22 och vid 23 gick jag och la mig. Lite för sent känner jag idag. Det var inte något flow direkt, men det var inte helt stiltje heller. Får se om någon vill läsa idag och meddela mig känslan de får. Snart ska det börja hända grejer har jag tänkt. Saker som förändrar en del i min huvudrollsinnehavares liv. Men jag är inte riktigt klar över vad det är för saker som ska hända, och hur allvarligt det ska bli.

Det kanske löser sig i morgon.

Ibland tvivlar jag på min förmåga att skriva. Ett blogginlägg är inga problem, jag har en förmåga att kunna spotta ut mig ett inlägg om ingenting. Det räcker att jag tänker en tanke som måste ut så voilà. Men det här med dramaturgi, scenbygge och konflikten. Gaaah.

Men det är väl därför jag går en sort of skrivarkurs.

De här 2702 orden som jag är uppe i är bara en del av manuset. Den delen som avhandlar den där helgen som förändrar en del. Ska bli spännande och se vad det är som händer!
  .

måndag 14 mars 2011

Kan man äta för mycket choklad?

Om man kan det, tror jag att jag precis gjort det. Hjärtat rusar och jag vet inte var jag ska göra av all överskottsenergi? Hänga tvätten? Eh, nä. Ut och gå eller springa, och trilla på svanskotan som jag gjorde senast jag prövade. Eh, nä!

Nä, nu kom jag på det. Det är inte chokladen, det är kaffet! Bra. Skönt. Då får jag leva med kaninhjärta en stund, och under tiden ska jag skriva vidare. Jo se, jag skriver faktiskt. Men det går inte fort eftersom både bloggen och Facebook kommer emellan.
    .

Påskpyntad buss

Är på väg hem och med mig har jag goda spenatrullar från Aldardo.

Bussen, kör nu!

Ringde hem

Dottern hade 36,5 när jag ringde för en timme sen. Jag fattar ingenting. Hur kan den gå från nästan 39 ner till 36,5 på en natt? Hon är väldigt förkyld och klagar på att det gör ont i ena örat. Suck ...  *käregodegudgörsåattdetbaraärförkylningslockförörat*
   .

Sort of vab idag

Äldsta dottern hade 39 grader (var hittar man grader-tecknet på en PC?) igår och kom ner i natt och hade drömt feberdrömmar....

Hon är självklart hemma idag - vrålförkyld - men jag är på jobbet. Jag hade en del viktiga saker att göra. Och där lät det som att jobbet är viktigare än mina barn, ja. Så är inte fallet. Jag hoppas vet att hon klarar sig några timmar utan mig och jag måste få klart den här filkörningen. Bara måste. Sen åker jag hem.

Kaffet smakade skit på jobbet idag. Jag får nog börja göra eget och ta med mig på mornarna. Måste ju få en bra start på dagen.

Och nu verkar systemet ha stannat av helt. Jag har exporterat 34% i snart fyra minuter, lika lång tid som detta inlägg tagit.
   .

söndag 13 mars 2011

Vid 519 tog det stopp

Jag har strukit tre skjortor och en tunika (som jag i vanliga fall aldrig stryker - vad har hänt med mig?! Är det våren månne, som ger energi?)

Jag har ännu inte duschat men det gör jag sen. Sen är väldigt bra. Då kan man hinna med allt och lite till. I alla fall i teorin.

Skrivit har jag faktiskt också gjort. Inte särskilt många ord direkt, jag är uppe i 519 nu varav 349 var skrivna sedan tidigare. You do the maths själv.

Förhoppningsvis blir det ytterligare några ord efter Solsidan. Men så trögt som det går så tvivlar jag ... Alltså, vad gör jag för fel? Varför får jag inte ur mig orden? Jag fattar inte varför det är så svårt.


Tillägg: Nu: 1178 ord. Alltid något.
   .

Valfrihet är inte bra för mig

Om man, som jag, lider av svår beslutsångest blir det jobbigt när man råkar få lite tid över och inte kan bestämma sig för vad man ska göra.

Antingen kan jag nu stryka en skjorta eller två - nej, det är inte roligt men jag kommer tacka mig själv för att jag har en struken skjorta att ta på mig. 

Eller så kan jag skriva på min text. 

Är jag riktigt effektiv nu hinner jag göra bägge delar.
   .

Dagens ros

En övervintrad ros. Visst ser den ut att leva?! Herregud. I den lilla krukan som den kom i i fjol och sen legat begravd under snön, i kyla. Den ska få en hedersplats i vår om den överlever.

Mäh! Snålt!

Här skulle planteras tomater! Och så är det åtta (8) frön i påsen. Åtta. Måtte de ha hög grobarhet.

Shoppat!

Inget plagg blev det men väl en hylla till växthuset. Lycka!

Nu svida om sen ut och så tomater.
Välkommen våren!

Idag då? Snälla!


Idag vill jag att termometern går upp  mot en sju grader. Minst. Jag vill få ordning där ute, lagt färdigt golvet och möblerat om. Jag vill stå vid mitt nya planteringsbord och så lite frön. Utan att frysa fingrarna av mig.

Men först frukost, sen kaffe och därefter Allum för att lämna tillbaka gårdagens felköp. 50% av inköpen var fel. Det plagget går tillbaka idag. Heja mig.
   .

lördag 12 mars 2011

Rätt snygg?

Eller?

Den här?

Lite för vida ärmar för att jag ska gilla, tror jag. Tror, men vet inte.
Var är min shoppingguru när jag behöver honom?

Näe

Fin färg, söt topp men för kort i ärmarna.

Gaaah! Hatar!

Återvinningscentral i mitt kök. Upprörande. Idag ska det bort!

Sen ska sis och jag SHOPPA oss lite snygga kläder. Ber till klädguden att vara god idag.

Här vill jag ju vara idag!

Men med en ynka plusgrad ute kommer jag att frysa. Men ok, jag kan ta det. Bara det blir varmt i morgon. Jag måste ju få ordning i växthuset och möblerat om lite. Resten av golvet ska läggas också.
Som jag längtar!

fredag 11 mars 2011

Jag har en ny skrivaridé

Dilemma. Jag skriver ju på ett manus, som ska bli en bok, en roman, har jag tänkt. Om jag bara kunde få tummen ur och fingrarna på tangentbordet.

Nu har jag blivit sugen på att skriva något annat. Men jag vill inte överge min "roman", den bara måste bli skriven.

Men den här nya som jag vill skriva... idéerna bara flödade här alldeles nyss. Lätt överdrivet kanske, men lite idéer for genom huvudet, och jag skrev faktiskt ner dem. Vad gör jag nu? Skriver den som en kort novell, bara för att få den ur huvudet?

Jag vill skriva. Jag vill skriva. Jag måste skriva.
   .

Eftermiddagens outfit

Jag är såå snygg. Och nervös, trots att det inte är mina tänder som ska dras.

Dagens outfit

Sonen, den lille godingen, har inte hostat en enda gång i natt! Inte vad jag hört. Jag har sovit som en Prinsessa!

Idag ska äldsta dottern dra ut två tänder och jag ska gå med henne. Jag ryser redan.

Idag blir det finlunch (fullunch) - macskräpmat. Gott!

Ha en fin fredag!

onsdag 9 mars 2011

Men vad är det nu då?

Den här tröttheten? Den tar kål på mig snart. Jag fattar inte. Eller så är det lyckoruset som har gått över och ersatts av ett slags bakrus. Det har hänt en del på sistone, mycket att ta in och det behöver såklart bearbetas.

Men ändå. Det kan räcka nu tycker jag.

Jag har skrivit 349 ord. Det går lite bättre än förra gången, när det inte gick alls. Jag kör på lite högre tempo i storyn nu. Fastnar inte i en massa detaljer. Jag ska försöka köra så nu, och tycker jag i efterhand att det saknas något får jag väl putta in det då. Jag har annars en förmåga att gå in på så små pyttedetaljer att hela texten stannar upp och kommer av sig och läsaren går helt vilse i en snårskog av kladdiga bokstäver. Och vem känner för det? Hur stor är läsupplevelsen då?

Nä. Bra att jag tänkt om och ändrat min strategi.

Men faktum kvarstår: jag gör lite för mycket annat än skriver.
   .

tisdag 8 mars 2011

Tisdag är det idag

I morgon är jag ledig. Då ska jag (verkligen SKA! jag) dammsuga och tvätta fönster.

Nu ska jag dricka kaffe och sminka mig. Jobbar kväll idag.

Hepphepp!

måndag 7 mars 2011

Nu har jag skrivit ett inlägg

Och nej, det är inte det här jag menar. Jag har skrivit ett annat, som nu ligger som utkast, som ska kompletteras med lite saker... Jag kanske lägger in det så att det visas i morgon bitti. Så är jag hemma i morgon också, vad gäller bloggandet. Om krisen och torkan består vill säga.

Jag önskar jag kunde beskriva eller visa exakt hur stort jag gäspar just nu. Men om jag säger att ögonen tåras så jag knappt kan se vad som är på skärmen, då förstår ni att jag är trött och sömnig. Jag. Är. Så. Trött. Sömnig, utmattad, slut. Att söka nytt jobb och gå och vänta, och gå på intervju, och gå och vänta och sen gå på ny intervju och vänta lite till och sen höra att två kollegor fått jobb och själv inte höra något för att två dagar senare få ett nej och sen gå och undra och tänka och längta och tråkas och sen bli kallad till intervju för annan tjänst och gå och vänta och undra och våndas och till slut få ett vi-vill-att-du-börjar-hos-oss-kan-du-komma-och-skriva-i-morgon och sen säga upp sig och allt som följer på det - *drar efter andan* - det tar på krafterna.
    .

Och ett litet inlägg kanske?

Jag har verkligen inte haft någon blogglusta idag. Inte ens bloggat om bloggtorka har jag kunnat göra. Vad är det med mig? Kanske är det dags att lägga bloggen på hyllan och gå vidare till andra projekt. Vad det nu skulle vara. Nä, jag tror inte att jag kommer sluta blogga, men jag kanske kommer dra ner på det? När jag om två månader börjar på nytt jobb kommer det inte bli några blogginlägg från jobbet. Eventuellt att jag hinner slänga iväg ett inlägg från mobilen på lunchen eller så. Jag kommer nämligen ha en timmes lunch. En hel timmes lunch! Lyx! Att hinna både äta och gå i affärer (om jag nu skulle tycka det var kul helt plötsligt? Trängas med folk är aldrig roligt, vare sig man har gott om tid eller inte.)

Just nu händer det så himla mycket runt omkring mig som tar min uppmärksamhet. Jag hoppas att det är det som gör det svårt att hitta bloggsaker. Jag har svårt att tänka mig att inte blogga. Ett liv utan att blogga? Ett liv utan att skriva? Nä, det går inte.
   .

söndag 6 mars 2011

Att måste göra

Tvätta fönster.
Någon dag snart.

Äntligen vår!

Hörrni, utmaning!

Jenny har en utmaning i sin blogg idag. Jag föreslår att ni går in där och låter er utmanas! Om inte annat så bekanta er med hennes blogg. Hon är en av de roligaste skribenter jag vet. Sen är hon fantastiskt rolig att umgås med i riktiga livet också, men det är ett helt annat inlägg.
   .

torsdag 3 mars 2011

Nu sova i morgon fredag

Jesus vad trött jag är.

Ska sova nu. I morgon ska jag inte missa att gå av bussen, det är så pinsamt när jag sitter ensam kvar och chauffören får ropa att det är ändhållplats! Sen står halva bussen utanför och väntar på ny buss, och ser mig komma av långt efter alla andra. Hallå pinsam noll-kollare.
   .

onsdag 2 mars 2011

Jag i soffan

Så fort jag orkar ska jag sätta mig upp och blogga.

Magkänsla.

Lilltjejen, maken och mitt ben

The blogginlägg aka bloggdryness.

(I väntan på mat.)

Jag har också något att förtälja. Snart.

VM pågår

Jag har huvudvärk från hell. Måste ta mig en Treo.
Återkommer.

Systra mi & jag

Min syster och jag ska till stan och förlusta oss en stund! Trevligt. Men jag är kissenödig och det är jobbigt och framförallt tråkigt.
Sen blir det hem igen och titta på skidorna.