måndag 30 september 2013

Stress en ledig måndag

Pust.

Vid lunchtid kom maken hem en sväng, med sig hade han två kaffepaket. Vi drack kaffe och jag åt lite choklad. Och jag fortsatte skriva ... tills sonen kom hem och sa att nu ska vi på utvecklingssamtal.

HELVETE! Jag hade glömt bort! Jag hann borsta tänderna i typ tio sekunder och krisa över min spegelbild sen kutade vi iväg. Jag osminkad och med Stig Helmer-frisyr, iklädd mysbyxor och träningsfleecetröja.

Ursäkta mig att jag ser ut som en tönt men jag fick hjärnsläpp idag. Sa jag inte, utan log lite extra mot sonens jättetrevliga lärare.

Suck. Men tack vare att vi sprang eftersom jag blev så stressad var vi där åtta minuter tidiga och fick komma in direkt! Sen var vi klara tidigare än planerat så jag var snart hemma igen.

Nu har jag stekt köttfärs och kokar potatis, snart ska allt in i ugnen till en god middag. Allt medan jag har hejdundrande huvudvärk under uppsegling. Blir så när jag glömmer äta lunch, går in lite för djupt i skrivbubblan och sen måste stressa iväg till skolan.

"Mamma, lova att inte skämma ut mig", sa sonen på väg dit. Vad menar ungen?
.

2 kommentarer:

  1. Haha, tur att G håller reda på tiderna i alla fall! :)

    T har förbjudit mig och B att komma och titta på football på hennes high school, "ni kommer bara att skämma ut mig, ni gör alltid så konstiga saker" säger hon. Jag fattar ingenting, vi beter oss väl aldrig konstigt?!

    SvaraRadera