onsdag 4 september 2013

Vissa arbetsdagar alltså ...

Skulle precis sätta mig vid bordet för att äta lunch tillsammans med barnen när ett av dem hostar rätt ut över bordet. Precis framför honom stod tre skålar med mat och sallad. Plus min tallrik och bestick. Hejdå aptit, hej förkylning.

Killen är jätteförkyld så det var värsta sortens hosta, rakt ut över bordet. Jag höll på att få ett bryt och sa till honom med hög röst. För Guds Skull NN. HÅLL FÖR MUNNEN. Lite väl argt kanske, men efter den här rövdagen gick det inte att hejda ilskan.

Lite senare hostade han igen, utan att hålla för munnen. Jag dog lite grann.

Två ordinarie personal är sjuka och idag var vi fyra vikarier. Fast jag och den andra heltidsvikarien får väl räknas till "riktig" personal kanske.

Inte lätt, men vi fixade dagen. Min kollega har jätteont i halsen och känner sig slut ... Det är bara en tidsfråga tills även vi ligger med värsta förkylningarna.

På söndag måste (MÅSTE) jag vara frisk. Jag ska fota ett gäng människor då för ett kul projekt. De har ingen annan som kan hjälpa dem och de är upptagna människor som äntligen hittat ett datum då alla kan. Jag Får Inte Bli Sjuk.

Jag ska inte bli sjuk.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar