torsdag 28 november 2013

Låt mig få återkomma

Idag har varit hektiskt. En nyinskolad flicka fick tas om extra hand idag, och det var jag som fick stå för tryggheten. Lite jobbigt, men samtidigt oerhört … hedrande! Tyvärr hade jag annat för mig på eftermiddagen och var tvungen att lämna vid vilan. Det blev tårar och förtvivlan, men jag kunde inte lämna det andra stället i sticket.

Efter jobben var det hem för att ladda om … för att sen gå på skolans öppet hus. Hann sitta och prata en liten stund med C som kom förbi. Trevligt men på tok för kort pratstund!

Det var trevligt ikväll. Duktiga elever och bra lärare.

Får återkomma om det här med sonen och hans goda gärning. Mina tolvåringar (som går i parallellklasser) hade i uppgift att utföra en god gärning och sedan berätta om den i skolan. Dessa var uppsatta på papper i ett av klassrummen. Dotterns hade jag läst, men inte sonens. (Hade inte ens koll på att även han hade gjort en). (Bra mamma?).

Fick återkoppling från en testläsare igår kväll. Det var intressant, spännande, roligt. Men framförallt nyttigt! Nu har jag lite mer att gå på. Känns väldigt bra. Helst om jag kan sluta peta i detaljer. Läs: förstöra texten.
.

3 kommentarer:

 1. Varför tror du att du förstör? Inget fel i att peta i detaljer, det kanske bara är en senare fas?

  SvaraRadera
 2. Kul iaf med feedback, sånt är alltid spännande, och lärorikt, om den är bra.

  SvaraRadera
 3. Kati: Kanske är det en senare fas. För jag är verkligen och petar på obetydliga detaljer. Det känns så i alla fall :/
  Feedback är fantastiskt! Älskar att få tips och idéer och synpunkter, att kunna plocka russin i kakan för att förbättra min egen text. Love it!

  SvaraRadera