söndag 14 juli 2013

Jag fick en kris igår

Mitt hår. Igen.

Ville verkligen klippa mig, visste bara inte riktigt hur ... (jag vill bara bli snygg. Och ha ett väldigt lättskött hår.)

I går karvade jag lite med saxen i luggen och baktill. (Ska inte göra det igen, ska inte!)

I morse kollade jag frisörer som hade öppet en söndag, ringde och fick en tid en timme senare! Tjoho!
Att jag var nära att ringa och avboka tiden två gånger behöver vi inte prata om, väl?

Frisören var helt underbar. En ung och trevlig tjej som frågade flera gånger hur jag tyckte att det kändes och så bad hon mig känna, i nacken och vid sidorna, så att det kändes bra och att hon inte tog för mycket. Det gillar jag! "Det är ju du som ska bära frisyren." Precis! Synd bara att inte alla frisörer tänker så.

(Jag gick till ett ställe som jag inte gillat särskilt mycket - enbart på grund av att ägaren (?) brukar stå vid ingången och se allmänt frånstötande ut.) (Ja, jag dömer ofta hunden efter håret. Ibland helt felaktigt.)

45 minuter senare gick jag därifrån, nöjdare än på väldigt länge! Och om eller när jag vill vara fin använder jag plattången och plattar håret. Allt som oftast kommer jag låta det självtorka. Huvudsaken är att de många många hårstråna är borta - att tvätta håret är numera en fröjd!

Nu ska jag lägga mig så att jag vaknar tidigt i morgon igen och får ett par goa ensamma timmar. I morgon är det skrivardag igen. Men jag skrev lite i morse faktiskt. Efter det har jag slarvat och använt mobilen lite för mycket. Det straffar sig i hand och arm nu. Men det går förhoppningsvis över under natten. Sova is the shit!
.

5 kommentarer:

 1. Hejsvejs!
  Jag ska också ha skrivardag imorgon, ska tänka på dig då, att du också sitter. Om jag nu HAR skrivardag, det kan man aldrig vara säker på i förväg...

  SvaraRadera
 2. Nilla: Nu kör vi!! Eller ja, jag får köra i små korta omgångar à en kvart för att inte trötta ut min arm. Frustrerande långsamt sätt att skriva en bok.

  SvaraRadera
 3. Kul att gå från frisören och vara nöjd! Hoppas det går bra med skrivandet i dag :-)

  SvaraRadera
 4. Jag fick ihop 235 ord, hm ... Fast jag är nöjd ändå, nu är jag igång i alla fall. Hoppas jag.

  SvaraRadera
 5. Bättre än inget Nilla! I morgon kör vi igen!

  SvaraRadera