tisdag 13 oktober 2015

En dag närmare besked ...

Jag vet att jag inte borde skriva så mycket om min väntan på besked. Får jag ett nej blir det så himla jobbigt! Fast samtidigt, säger de nej ger jag ut den själv - en bok ska det bli.

Men ändå. Jag vill gärna ge ut på förlag, ha det samarbetet med alla fördelar det innebär.

Men ändå. Det är inte hela världen om min första bok bara säljs till vänner och bekanta. Bok nr två kanske blir intressant för förlaget? Eller bok nr tre.


Apropå nr 3 så krympte den texten rätt rejält igår. Nästan tretusen ord. Känns lite surt. Men att ha alla orden kvar hade varit ännu surare. Kanske kan jag tänka på att inte skriva helt planlöst i fortsättningen? Utan ta lite pauser och tänka till.

En kopp kaffe till, sen kör jag igen. Ska fortsätta strukturera texten innan jag fortsätter skriva. Måste ha ordning på kapitlen.


3 kommentarer:

 1. Men har du skickat den till fler förlag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej. Bara två. Det ena gillade manuset och ville se det lite omarbetat, det andra sa nej efter ett par månader.
   Det ena har fortfarande inte bestämt sig ...

   Radera
 2. Spännande! Och jag tror på att ta bort en del ord! Säger jag som inte har en susning, men jag tänker att Dostojevskij och grabbarna lite hade patent på det där omständliga och evighetslånga. Dom böckerna är så klart oerhört viktiga och värdefulla men det är rätt skönt när det flyter på och något händer......Lycka till!
  Kramar

  SvaraRadera