måndag 19 december 2016

Det är mycket nu

I förra veckan jobbade jag tre dagar, sedan däckade jag i förkylning.

I lördags kväll var det årliga julkalaset med tjejgänget. Eller ja, gänget får jag väl säga eftersom våra respektive, som också var med, har hängt med ett tag nu. Himla trevlig tradition! Massa prat och skratt och en kul julklappslek.

Igår åkte jag och yngsta dottern till Allum för att köpa alla julklappar. Jag glömde plånboken hemma. Som tur var hade jag en hel del kontanter i en påse (!) och kunde köpa tre klappar. Dottern hade egna pengar, så hon blev klar med sina inköp också ...

Idag ska jag till Järntorget och signera. Kom och köp min bok! Eller beställ ett signerat ex! 235:- inkl porto. (Lämna adress i kommentarsfältet - jag publicerar självklart inte den. Eller maila agnetav (a) yahoo (punkt) se. Jag kan inte lova att den kommer fram innan jul, men med lite tur kan den komma på fredag. (Det här borde jag tänkt på lite tidigare, att tipsa om julklapp ju.)

Om jag hinner och orkar ska jag fixa ett par klappar till idag. Eller så gör jag det i morgon. Eller på onsdag. Tänkte åka in och lämna blod någon dag, kunde passa på då kanske.


1 kommentar:

  1. Åh inte ofta man har kontanter på sig nu för tiden - men vilken tur att du hade det precis den här gången :)

    SvaraRadera