lördag 3 december 2016

Vilken dag, vilken kväll!

Igår var sista dagen på kursen. Diplomeringen. Dagen då chefer och/eller nära och kära fick komma och titta och lyssna och se vår utveckling! Jättekul, jättenervöst och jättejobbigt!

Det gick bra. Jag har fått ett diplom och jag vet numera att jag inte dör av att prata inför folk. Jag har även sett mig själv på film och jag ser inte särskilt nervös ut. Bara lite (mycket) stel och spänd.

Efteråt gick de flesta av oss till Champagnebaren för att fira! Därefter till El Toro Bravo för att äta middag. Sedan gick några hem medan ett tappert litet gäng gick till Bee bar för att fortsätta kvällen.

Vid midnatt fick jag nog och åkte hem. Då hade jag hunnit skrika mig nästan hes för att kunna prata, druckit lite drink och dansat några låtar. (Jag bara HATAR att vara på ställen med så hög ljudnivå som gör att man inte hör vad folk säger trots att de står nära och måste skrika för att göra sig hörd. Värdelöst. Tacka vet jag hotellbarer eller lounger.)

På det hela taget var det en fantastiskt trevlig dag och kväll. Hela kursen har varit fantastisk. Jag kommer sakna måndagarna och kurstillfällena och kursledarna och alla härliga människor som jag lärt känna under hösten.

Den här helgen ska jag vila från skrivandet, även om jag redan skrivit lite idag. Ikväll är det glöggmingel hos trevliga människor på vår gata och innan dess ska jag på konstutställning.

Om jag hinner och orkar ska jag städa arbetsrummet eller tvättstugan. Fast det får nog bli i morgon, tidigast. Fast det kanske jag inte orkar. Två festkvällar är nästan två för mycket för den här snart 45-åriga kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar