onsdag 23 januari 2019

Tre veckor in på nya året

Att jobba fem dagar i veckan innebär att helgen blir väldigt kort, och väldigt viktig. Därför känns det som både som hån och kränkning när jag ligger nästan däckad med migrän en fredagkväll och en hel lördag.

Man vill liksom få en extra dag att vara ledig på.


Men jag klagar inte. Jag har ett jobb jag trivs väldigt bra med, jag har världens bästa sällskap på vägen dit nästan varje morgon - min syster. Och jag får äta lagad mat (pedagogisk lunch) varje dag. Det är inte högljutt och inte stressigt.

Det känns nästan lite för bra för att vara sant. Eller så är jag värd det efter ett ganska jobbigt förra läsår ...?

Ska bara få tid och lust att återuppta skrivandet också. Går fortfarande en kurs på halvfart som äter upp värdefull ork. (Ja, jag behöver jobba på mitt mind-set. Jag vet.)


Träningen går rätt bra också. *PEPPAR PEPPAR*! Jag har nog lagt ner gruppträningen helt, till förmån för egen styrketräning och lite gång/löpning. Folk och hög musik är inte min grej, liksom koordination och snabba rörelser. Men spinning ska jag ta upp snart igen - bästa konditionsträningen ju, trots jätte-jättetråkigt. Har liksom glömt bort det lite grann på sistone.


Hus i Spanien har vi ännu inte blivit med, men kanske inom kort. Om mitt NIE-nr behagar komma. Maken har fått sitt. Det här med damerna först, vad hände med det?

Ikväll ska jag till optikern för att rätta till styrkan på mina nya glasögon. Som jag längtat så efter - och när jag får dem är det helt fel styrka på ena ögat. Tröttsamt? Ofantligt! Men nu, snart så.

Det var väl det. Hoppas snart få anledning att komma med ett nytt spännande inlägg ...

1 kommentar:

  1. Åh så spännande med hus i Spanien. Jag kikar på lägenhet men har ännu inte landat i vart. Och då jag byter jobb vill jag landa i det också och se möjligheter till att nyttja ett andra boende.

    SvaraRadera