söndag 26 februari 2023

Inte ens jag fattar vad jag menar

I mitt förra inlägg antydde jag saker och om dessa skulle jag kanske berätta i helgen. Det är bara det att jag inte minns vad det var för saker jag funderade på. Det är tydligen inte bara ork som fattas mig. Suck.

Aja. Vad händer i mitt liv? Inte mycket. Jag jobbar, klagar, gnäller, suckar och gäspar. Och ibland lagar jag mat och då suckar jag ännu djupare. 

Jag försöker träna någorlunda regelbundet. Målet är tre gånger i veckan - måndag, onsdag och fredag - men hittills har det inte blivit av. Är det inte huvudvärk som hindrar mig så är det något annat. Men jag kommer oftast upp i 10 000 steg varje vardag och det är bättre än inget. 

Tyvärr lämnar jag jobbet med huvudvärk nästan varje dag ... Vet inte hur jag ska förhålla mig till det? Ibland älskar jag mitt jobb men det vilar lite för stort ansvar på just mig just nu. Visst, jag kan välja att backa i många situationer (och det gör jag) men det är inte jag att inte göra ett bra jobb hela tiden. 

Kanske är jag inte rätt person för svensk skola? Jag är för gammaldags och lite väl förtjust i ordning och reda. 

Kanske är jag även lite för resultatinriktad för att jobba med det jag gör? Jag vill gärna ge av mig själv men samtidigt få något tillbaka. (Inte för att jag inte får det, för det får jag ofta, men inte tillräckligt.)

Vågskålarna väger väldigt ojämnt.

2 kommentarer: