onsdag 3 april 2013

Är redo nu

Förändring, come to me!

Antingen ett fett bokkontrakt som ger mig en anständig månadslön. Kan bli svårt eftersom jag inte har någon färdig bok än.

Eller ett riktigt jobb. Där jag får en fast lön varje månad. Där jag har kollegor, anställningsavtal, trygghet, friskvårdsbidrag, gärna massage lite då och då och en icke-pedagogisk lunch. Någonting där jag ingår i ett sammanhang. Gärna ett trevligt sådant.

Fördelen med att jobba fyra timmar om dagen, fyra dagar i veckan är att jag har ork och tid över till annat! Och så friheten! Samt att jag kan gå eller cykla till och från jobbet - älskar det!
Nackdelen är den låga inkomsten, otryggheten och att jag blir lite utanför. Och så den löjligt lilla portionen lunch. Visserligen är den gratis (allt annat vore kriminellt!) men ändå.


Det går bra att överraska mig med något av ovanstående. Gärna så fort som möjligt då jag inte är världsbäst på att vänta. Tihi!
.

3 kommentarer:

 1. Oavsett storlek på portion, så var jag himla tacksam över den när jag jobbade i förskolan. H-a-t-a-r att fixa matlådor, och att gå ut och äta har man inte råd med i det långa loppet. :(

  Snart händer det, ett nytt jobb, ett bokavtal eller annat skoj! Och när det händer, då undrar man varför man tyckte att det tog en så'n tid. ;)

  SvaraRadera
 2. Hanna: Jag är också glad över den lilla portionen, jag slipper trots allt laga mat, men tycker ändå att personalen kunde få lite mer mat. För att orka en hel dag. Eller så är det jag som är ovanligt hungrig mitt på dagen?!

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna för något riktigt bra!

  SvaraRadera