tisdag 23 april 2013

Nothing to write home about

Händer inget särskilt i mitt liv. Efter de två intervjuerna i fredags, trevlig middag i lördags och ett litet men välbehövligt styrketräningspass i söndags händer inget spännande i mitt liv.

Förutom ett lite spännande föräldramöte igår kväll där jag tvingades prata inför alla och ta tag i saker ... det värsta var att jag visste det redan innan jag gick dit att jag skulle bli tvungen att säga saker ... Jag fixar inte det. Av någon anledning blir jag jättenervös och röd i ansiktet. (Hallå! Jag är vuxen och ska klara av sådant!)

Men när skadan redan var skedd kunde jag lika gärna ställa de frågor jag hade. Jag som i vanliga fall inte öppnar munnen, hur många frågor jag än har. Men igår gjorde jag det. Och jag dog inte en enda gång!

På fredag ska äldstas klass anordna disco. Igår höll eleverna ett föräldramöte med oss föräldrar. Det kommer bli kul! Hoppas att det kommer många och att de tjänar några tusen till sin klassresa.
.

5 kommentarer:

 1. Så där känns det säkert för måååånga av oss! JÄTTEBRA att du gjorde det!!!!
  JÄTTEBRA också att du inte gick och dog ;-)

  Håller tummarna för att dom får in mycket pengar! Pratade med en förälder som varit med ock ordnat disco och han sa att dom hade kunnat ha myyyycket mera godis o dricka till försäljning för allt gick åt och dom ville ha mer!! Så ta i, när ni handlar!

  Kramar
  Eva

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig i att vara jättenervös och rodna. För 5 veckor sedan pratade jag inför 200 okända personer och det gick jättebra, men ibland när jag ska tala inför en liten grupp med känder person, så börjar att rodna och är nervös.
  Märkligt eller hur ?!

  SvaraRadera
 3. Eva: :)

  Suzan: Ja ... :)

  Susanne: Inte bara jag alltså? :)

  Åsa: :)

  SvaraRadera