söndag 18 augusti 2013

Godisbakis

Jag åt godis igår. Stora mängder, för att vara mig. Och det gick snabbt.

Några riktigt oätliga bitar lämnade jag. De var verkligen äckliga. Marmelad med körsbärssmak. Jag trodde det var svartvinbär. Oätliga, trots att de var färgat socker.

Så idag känner jag mig lite bakis. Too much socker.

Därför passar det bra att det är regnigt och grått och att min arm *peppar peppar* känns bättre! Såå himla skönt, och sååå himla svårt att hålla mig ifrån skrivandet! Men måste måste spara på armen nu, så att den kan fortsätta gå åt rätt håll.

Och Jessica, om du läser det här, jag kan rekommendera epikondylitband för att avlasta armbågen. Och något slags värmeskydd för armbågen vid styrketräning, lätt sådan. Jag kör styrketräning nästan varje dag för att stärka underarmens muskler. Att sluta skriva finns inte på kartan. Alternativet är då att bli starkare i händer och armar (och axlar och skuldror och ja, hela jäkla kroppen behöver bli starkare helt enkelt.)

Om ca 1500 ord har jag kommit halvvägs i mitt skrivande av manus 2. Det känns väldigt bra. Ännu bättre skulle det kännas om jag visste att armen håller för att skriva klart det helt och hållet.
.

1 kommentar:

  1. Vad bra, då kanske jag ska testa ett sånt! Jag har kommit på vad det är med armbågen nu - om jag tränar mitt finger för mycket så gör det jätteont dan efter (nerven/muskeln eller vad det är som gör ont fäster väl i armbågen kanske), så jag får försöka ta det lite lugnare med den träningen. Samtidigt måste jag ju köra på lite med det om fingret nånsin ska gå att använda någorlunda normalt igen. Jag har prövat med värme men det gör ingen större skillnad tycker jag.

    SvaraRadera