torsdag 29 augusti 2013

Snart fredag och därmed hopp om livet

Den här veckan alltså ... borde inte rivstartat måndagen med att uträtta en massa ärenden. Hädanefter ska jag ägna vilodagar åt att ta det lugnt. Lovar.

Sen vet jag inte vad jag tycker är jobbigast, hysteriska barn eller hysterisk fröken? Ibland känner jag att jag vill gå fram, lägga armen om och säga "andas!" men jag har fullt upp med att själv påminna mig om att andas.

Och så intalar jag mig att det blir bättre. För det blir det.

Nästa vecka blir vi av med två barn, som byter förskola. Hemskt att säga kanske men jag tycker att det ska bli skönt. Barnen är jättegoa och det är lite trist att inte få följa deras utveckling, men det kommer bli lugnare i gruppen.

Jag som fröken kommer kunna räcka till mer till de andra barnen.

Idag på eftermiddagen var jag på ställe nummer två, och det trotsades en del. De passar på när jag är ny.  Jag är van, men för årstiden ovanligt trött och känner för att bara RYTA TILL, vilket jag inte gör.

Ska börja dricka Blutsaft vilken dag som helst, kanske redan i morgon, om maken handlar ikväll. Själv tänker jag inte handla. Jag ska pallra mig iväg för att träna en stund. Måste köra totalt slut på mig för att få ny energi.
,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar