tisdag 20 augusti 2013

Jag har missbrukartendens tror jag

Som säkert alla vet vid det här laget, eftersom jag har en förkärlek för att upprepa mig, har jag problem med en armbåge - sk tennisarmbåge - ett slags musarms-problem.

Som säkert alla också vet håller jag på och skriver på manus nummer två (eftersom ettan förlora' och försvann, typ).

Nu verkar det inte bättre än att jag har kommit in i ett flow, samtidigt som armen är något bättre igen (känns faktiskt nästan helt bra!) ...

Problemet är att när armen är så bra som den är så kör jag bara på, utan att ta hänsyn till att den faktiskt är skör och behöver vila mycket.

I detta nu pågår en inre strid. Ena halva jag vill bara fortsätta skriva, eftersom jag har ett flow och det går/känns så himla bra. Den andra skriker: Vila! Vila armen innan den blir för trött och sliten och inflammationen blossar upp på nytt.

(plats för svordomar)

Naturligtvis ska jag vila. Helst som jag skrivit 2400 ord idag. Jag som tänkt att 500 per dag är helt okej augusti månad ut.

Nu ska jag sätta datorn i vila, eller kanske stänga av den helt och ägna resten av kvällen åt att heja på min fjortonåring som spelar match om en halvtimme.
.

2 kommentarer:

  1. Det verkar vara ett gissel med de där armbågarna. Jag har haft typ tennisaxel, då gick den fasiken inte att röra, så jag förstår att det är jobbigt.

    SvaraRadera
  2. Åsa: Tennisaxel, typ frozen axel? Är vidrigt har jag förstått.

    SvaraRadera