måndag 26 augusti 2013

Sällan blir det som man tänkt sig

Jag skulle hämta ut mitt nya körkort i morse innan jag skulle vidare till optikern. Det gick sådär. Jag blev naturligtvis sen och istället för att riskera att utsätta mig för onödig stress bestämde jag att ta optikern först och Posten på vägen hem från optikern.

Det var bara det att Posten har inte öppet mellan tio och tre.

Det får bli en tur i eftermiddag istället. Det är bra för då kanske jag passar på att klippa mig igen. Jo, se jag behöve inte nya glasögon eftersom synen inte ändras särskilt mycket ... vafalls, ska man se så här obra?!

På så vis har jag sparat ett par tre tusenlappar idag. Eller tjänat, som jag hellre ser det. Så då kan jag gå och okynnesklippa mig. Vet inte om det är bra, men jag lyckades få en tid hos tjejen som klippte mig förra gången och henne var jag nöjd med. Den här gången ska nacken bli riktigt kort! Längden vid öronen ska sparas, men håret ska få klippas upp lite mer och framförallt klippas ur! (vill ha tunt hår!)

Nu ska jag dricka kaffe och spankulera i trädgården.N
.

2 kommentarer:

 1. Hm...själv har jag lika kort över hela huvudet, fast ibland så låter jag det vara lite längre högst upp på skallen, ställer in maskinen på 5 millimeter och kör två på sidorna.

  Hamnade hos dig angående spindelfobi och singelmamman. Säg inte att spindlar är ofarliga, brorsan blev biten av sin fågelspindel och hela armen svullnade upp, sedan fick han andningsproblem.......hm...hoppas inte Singelmamman läser detta, hade tänkt köra cyber KBT med henne i morgon!

  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Jag ska klippa mig imorgon, gjorde det i april senast, men ska bara toppa bort det borsten fastnar i :-)

  SvaraRadera