onsdag 1 december 2010

Lite blablabla

Titta vad jag har fått! En kommentar på ryska. Coolt va?! Jag har raderat mycket av texten - den var så lång. Telefonnumren i slutet har jag också tagit bort, av hänsyn till personens integritet. Eller för att behålla för mig själv om det innebär något bra. Hehehe. Men håll med om att det är spännande! Jag ser en fråga och ett påstående. Undrar vad det är personen vill? Det kan ju vara ett ryskt förlag som vill ge ut min bok. Eller så är det något snuskigt. Undrar om jag kan köra google translate? Eller om någon vågar sig på en översättning? Hitta på något, vad som helst går bra.


вствуйте! Скоро Новый год - пора приятных хлопот и подарков. Правда, подарки могут быть оригинальными и не очень... Что же придумать оригинального? Есть ответ! 
 ..

5 kommentarer:

 1. Reklam... eller bättre kallat spam.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Google språkverktyg:

  "vstvuyte! Snart nyår - dags för en trevlig krångel och presenter. Visserligen kan gåvor vara original och inte mycket ... Vad är att komma med den ursprungliga? Det finns ett svar!"

  Det är tur att det finns ett svar.

  SvaraRadera
 3. Häxa: Den låg i skräpkommentarboxen! Och de slänger jag alltid, men jag blev lite nyfiken när det var ryska och jag inte förstod ett skit! Förutom siffrorna i telefonnumret då... =)

  Frunat: Ah! Spännande ju! Jag måste genast översätta hela kommentaren! *S*

  SvaraRadera
 4. "sådärja, ännu en som öppnar denna text o inbjuder till en dutt av skräpvirus"

  Ungefär så står det i texten....det är jag nästan helt säker på ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tror i alla fall inte du ska sätta in pengar på något ryskt konto i hopp om att vinna massa stålar till julklappar:-)

  SvaraRadera