söndag 8 juli 2012

Det här med bilder i bloggen

Hur kan man se hur mycket av bildkapaciteten som är utnyttjad? Vill minnas att man kunde göra det förr. Jag vill gärna veta om jag är uppe i max, vilket jag gissar att jag är eftersom jag inte längre kan maila bilder till bloggen. Dessutom har jag ju en hel del bilder. Alla inte jätteintressanta. Men orka sätta mig och gå igenom varje inlägg?! Nä.

Gå in i picasa och radera de som är trista? Och strunta i att ta bort själva inlägget? Kanske kan funka.

Eller byta blogg?

Kan jag lägga upp en ny blogg på samma användare som jag redan har? Får jag ny pott med bildutrymme då?

Många käcka frågor ...

Eller är det dags att överge den här bloggen och börja på annan? Jag är inte samma person som jag var när jag började skriva i denna. (Då var det en ventil när barnen var små och jobbet sög. Nu har jag stora - nåja - barn och lever en nästandrömtillvaro).

Ska nog gå och lägga mig och fundera vidare på det.

Varför jag började fundera på det här med bilder är att jag vill ju lägga in bilder från vår resa - och de är många! Kanske skriver jag reseberättelsen i en annan blogg. På så sätt behöver jag inte oroa mig för att inte få med alla bilder! Ska försöka fixa det i morgon. Nu måste jag nog försöka lägga mig och somna. Lycka till, eftersom jag vaknade 12:15 idag. Efter att ha sovit sen 19:40 igår ... några gånger vaknade jag men somnade om igen. Skönt!
         .

4 kommentarer:

 1. Jag har inte en aning om hur mycket bildutrymme som finns, och var man kan se hur mycket som återstår. Bra fråga!

  SvaraRadera
 2. Jag kom på det själv, var jag hittar den infon, på iPaden -nytt inlägg och infoga bild. Då står det att jag utnyttjat 99%.
  Men varför man inte ser det på datorn förstår jag inte.

  SvaraRadera
 3. Ojjj, det var många frågor, blev alldeles trött....

  SvaraRadera