tisdag 3 juni 2014

Skrivit lite

Med betoning på lite.

Hand och arm är inte bra. (Fula ord.) Men jag försöker att inte stressa upp mig och oroa mig, utan tar det lite lugnt och intalar mig själv att det inte är någon panik med att bli klar. (Gaaaah!)

Om jag skriver lite åt gången, lite varje dag, ska det nog gå vägen. Bättre än att inte skriva något alls och bara våndas.

Ställer jag en timer är jag tvungen att gå ut från arbetsrummet för att stänga av den - minskar risken för att försvinna i en skrivbubbla och skriva i timtal.

Nu ska jag till frisören. Håret är kortklippt och idag ska det slingas. (Är livrädd - hur kommer jag se ut? Hej nittiotalet eller? Hjälp.) (Men hår växer som tur är ut.) (Och inget kan bli värre än när jag försökte mig på att bleka slingor själv. I vårt torp. Utan rinnande vatten. Hej och hå vad jag såg förjävlig ut i håret den sommaren.)
.

2 kommentarer:

  1. Jag försökte bleka hela håret en gång, själv. Rötterna blev ljusa och fina, resten riktigt rejält morotsorange. B skrattar fortfarande så tårarna rinner varje gång han tänker på det... :D

    SvaraRadera