söndag 29 maj 2016

Författarsamtal

I torsdags kväll höll jag mitt allra första författarsamtal. Det skedde på kulturhuset i Landvetter och jag fick prata i mikrofon inför betydligt fler människor än jag hade förväntat mig! Lite läskigt innan och precis i början, men sedan flöt det på. Jag minns inte vad jag pratade om, bara att jag kände mig rörig (hoppas att det inte märktes), men framförallt minns jag att folk skrattade vid några tillfällen. Det kändes bra, eftersom tanken var att det skulle vara lite roligt!

Lättast var det när folk började ställa frågor. Då visste jag att de var intresserade av svaren. 

Efteråt var det många som ville köpa ett signerat ex. Även det jättekul, förstås. Nu måste jag snart fortsätta skriva på manus två, så att den kan bli en bok, för att ge ut en bok - med allt vad det innebär - vill jag vara med om igen!

Jag håller gärna fler författarsamtal också, det var faktiskt riktigt, riktigt roligt. 


2 kommentarer:

 1. Så roligt! Du har verkligen flyt nu verkar det som!
  Och tusen tack för att jag blev bjuden, det var riktigt, riktigt roligt. Och gott! Jag hade så trevligt och haffade och pratade med många som var där, och mycket med din familj och din man, som jag la beslag på en lång stund. Vilken härlig familj du har, öppen och glad!
  Jag tyckte det var festligt! Och är väldigt glad att jag blev bjuden!!!
  Nu har jag läst boken, det var väldigt trevlig och läsning och du skriver så att texten bara flyter på, väldigt trevligt. Jag har gjort ett inlägg nu och jag rekommenderar verkligen boken!
  Och väntar nu på tvåan!
  Roligt att du själv tyckte det var så kul och så mycket du har gjort sen i onsdags, bara!
  Lycka till, det önskar jag av hela mitt hjärta!
  Jag har läst alla inläggen du gjort sen i onsdags, men varit lite upptagen så jag kommenterar liksom alla här och nu! Och tack för den fina hälsningen till mig. Jag tror vi hade kunnat sitta och prata ännu om det inte hade varit för att det kom så himla många andra!!!!!!!!!!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!!
   Jättekul att du ville komma, och roligt att få ett ansikte :)
   Och kul att du gillade boken.
   Stor kram!

   Radera