lördag 26 augusti 2017

Jobb jobb jobb och nu helg

I två veckors tid har jag jobbat heltid. Det är jobbigt. Det tar på krafterna och jag är ständigt trött. Men det är också roligt. Väldigt kul att få vara en del i ett sammanhang och få den stora möjligheten att följa dessa barn på nära håll under ett års tid.

Det är jobbigt i början när precis allt är nytt, men det kommer att bli bättre allteftersom. Jag trivs och det känns som att vi har ett väldigt bra samarbete i klassrummet. Alla förutsättningar för ett lyckat läsår.

Som sagt, jag är trött. Hela förra helgen hade jag hemsk huvudvärk. Urjobbigt. Och tråkigt! Slöseri med värdefull fritid. Idag har jag mått bra och orkat shoppa på Allum. Men ska lägga mig i rimlig tid ikväll och hoppas få en bra dag i morgon också.

Idag har jag lyckats prova flera par jeans! Fem par och jag blev svettig. Till slut bestämde jag mig för två par. Snygga, sköna och bekväma. Vad är oddsen liksom?! Visserligen var de inte superbilliga, men jag betalar hellre lite mer om jag vet att jag kommer få användning av dem, och det kommer jag.

En annan bra sak med den här dagen: i morse vaknade jag med en stor lust att sätta mig och skriva. Och det resulterade i drygt 2000 ord. Det kändes både bra och roligt. Måtte den känslan hålla i sig.

2 kommentarer:

 1. Härligt när det vänder. Jag verkar ha din förra helg denna helg. Är bara urlakad.

  Härligt med lyckas shopping och att du hittat flow i skrivandet

  SvaraRadera
 2. Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera