torsdag 15 november 2018

Tjejhelg

I lördags förmiddag åkte vi till Skövde för årets tjejhelg. I år var vi nio av tolv tjejer som deltog.


Efter en trevlig lunch på Den lilla krogen åkte vi upp till berget och checkade in på Billingehus. 
Inte mycket hade förändrats sedan vi var där för ca tolv år sedan. (Hotellet är på flera ställen förvånansvärt ofräscht och fult.) 

Vi gav oss i ut i gråvädret. Några sprang, andra joggade och jag promenerade.

Gymmet var trevligt och fräscht, liksom spa-avdelningen (fast så mycket till spa vet jag inte om det var. En bassäng och två bastu... vad blir bastu i plural?)

På kvällen åt vi en helt okej middag i restaurangen, med fantastisk utsikt över staden! Massor med trams och skratt blev det. Underbart!


Efter en fin frukostbuffé morgonen efter gick vi bort till kyrkan som låg alldeles intill hotellet. Vi hade blivit tipsade om att besöka den. Och wow! Besöker ni Skövde är kyrkan värt ett besök - ett måste - den otroligt fina akustiken! Fönstret! Utsikten! Helt fantastisk.

Innan vi åkte hemåt besökte vi en julmarknad i Blidsberg. Nedan syns ett utsnitt av den vackra herrgården. Tomte och julmusik i början av november är lite för tidigt för min smak, men det har blivit en tradition.


Jag längtar redan till nästa års tjejhelg! Att få använda skrattmusklerna och fylla på med positiva känslor och upplevelser är starkt beroendeframkallande.

1 kommentar:

  1. Åh, tjejhelg. Du kom iväg på din, du. Jag fick lämna WO på min, jag. Skövde ligger förresten inte så långt från min bostadsort men i den kyrkan har jag aldrig varit. Det får nog bli ett besök där nästa gång jag är i Skövde (staden som inge behövde) 😉.

    SvaraRadera