söndag 26 september 2021

Sista helgen när det är finhöst?

Idag skiner solen, åtminstone än så länge, och kanske blir det en lika härlig dag som igår. Hoppas det! Nästa vecka ser ut att bli regnig varenda dag.

En del har hänt sedan förra inlägget, trots att jag skriver lite oftare nu än förr. 


Det har varit lite för mycket jobbet ett tag så i tisdags bröt jag ihop, typ. Huvudet kändes helt konstigt, som att jag led av yrsel men utan att det snurrade och plötsligt försvann känseln i axlarna! Det var faktiskt läskigt. Jag gick hem och stannade hemma resten av veckan. (Men var och jobbade på fredagen, på studiedagen.)

Nu gäller det att ta det lugnt, på riktigt. 


Hälen utsatte jag för lite mer belastning igår genom att ta en PW i Gallhålan. Kunde inte låta bli att springa några få, korta sträckor - vill så gärna få upp pulsen men det fick jag inte igår eftersom jag inte vågade springa vare sig långt eller fort. Hälsenan känns som vanligt idag på morgonen, den stramar men inte mer än tidigare. (Kanske kommer surt om några dagar? Hoppas inte!)


Manuset kämpar jag vidare med och kan eventuellt ha kommit på en inledning som får funka tills vidare. Jag vill skriva, tror jag. Eller så önskar jag att jag ville ... (Men vad kan jag annars?! Inte mycket ...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar