onsdag 31 mars 2010

Mums... nej

Jag satt på fikan precis och mumsade i mig ett granatäpple. Sölade och skvätte snarare... Halvvägs in i frukten ser jag att den är möglig!!! Hej magsjuka, eller??

Usch och fy.... verkligen usch och fy.

4 kommentarer:

  1. Fy så äckligt!
    Förras veckan köpte vi en påskskinka, efter ca 5 uppätna skivor så såg vi att den var möglig i mitten - mådde illa flera dagar efteråt (inte för att jag vart sjuk utan av tanken på möglet)

    SvaraRadera
  2. *ryyyser*
    Håller tummarna för att det inte magen börjar protestera!

    SvaraRadera
  3. Äppelmögel är inte farligt tror jag.
    Men ska verkligen äpplen mögla? Eller är det bara bestrålad, konserverad och besprutad frukt som gör det?
    Isåfall är det nog farligt.
    Spy upp det, är mitt råd.

    SvaraRadera
  4. Anna: Uäk! Det var värre än mitt lilla granatäpple.

    Snäckan: Än är det lugnt!

    Nilla: Granat-äpple. Och spy? Aldrig i livet.

    SvaraRadera