fredag 22 april 2011

En skön skön utedag idag

Vilket underbart väder vi har haft idag! Varmt som en sommardag (okej, inte den allra varmaste sommardag kanske, men ändå t-shirtvarmt) och nästan vindstilla.

Maken var ute och cyklade i förmiddags och jag lallade omkring (trött och med lite betongkeps) och drack kaffe och vattnade mina plantor.

Efter lunch åkte vi och hämtade hem äldsta dottern som sovit hos kompis och åkte till Trädgårdsforum. Jag behövde plantjord och lite lavendel. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag kommer lyckas med lavendeln i år eller inte. Jo, det är en inställningssak.

Min stora pelargon är omplanterad i större kruka och står nu på altanen twentyfourseven. Hoppas verkligen att jag inte gjort ett misstag. Den. Får. Inte. Dö.

Det kliar väldigt i min näsa och hade det inte varit för att det kliat så i flera veckor hade jag trott att jag hade en förkylning på gång. Nu tror jag att det är björken. Trött är jag också, men det kan bero på för mycket vin i går, en paj mage och för lite sömn på det. Tant är inte tjugo längre. Tydligen.

Ikväll ska jag roa mig med min nya leksak som jag fått ärva av maken, en iPad. När ska jag använda den, och till vad?

När om jag förstått mig på den ska jag gör mig i ordning för natten. I morgon ska vi iväg och träffa människor som jag bara träffat via mail! Jo, henne vi ska till har jag träffat IRL en gång, för snart tio år sen. Det ska bli otroligt spännande, jag är nästan lite nervös! Men jag är övertygad om att det kommer bli trevligt.
   .

6 kommentarer:

  1. Din Pelargon klarar sig säkert, det är ju VÅR! :-) Påskkram till dig!

    SvaraRadera
  2. Skulle inte klara mig utan min iPad! Du kommer säkert älska den.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja vilken dag det har varit idag, mycket sol och slappa :)

    Redan fått ärva en Ipad, hade han tröttnat :)


    Kram

    SvaraRadera
  4. En större kruka, blev säkerligen pelargonen glad för :)
    Inga blöta fötter bara ;)
    Glad Påsk på dig :))

    SvaraRadera
  5. I Stockholm var det inte riktigt så varmt igår, men soligt.
    Å andra sidan har jag ingen tomt där man kan sitta i lä.

    SvaraRadera
  6. Hoppas att daten blir trevlig.
    Kram

    SvaraRadera