fredag 10 juni 2011

Kvällen

Maken är helt utslagen. Han tror att han ätit någon dålig salladsbit igår. Han har ont i magen, och mår dåligt. Mmmm, svarade jag på det. Han är utarbetad. Så här blir det varje gång hans kropp reagerar på att den fått för lite sömn. Men han behöver inte sova så mycket! Nähädå. Nähähääedå. Det behöver han inte. Minsann.

I morgon, när han vaknar efter nästan 16 timmars sömn, och under förutsättning att han mår bra förstås, ska jag säga vadvardetjagsa?! Och så ska jag lägga till ett denhärgångenockså.

Men sen ska jag ta mer ansvar hemma. Han har fått göra massor nu när jag varit så trött efter jobbet, men nu är jag piggare. Men han jobbar mycket också; det är jobb, politik, styrelseuppdrag, fotbollstränandet, handla och laga mat. Och ta hand om trött fru.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar ta mer ansvar hemma.

I morgon ska vi ha gäster. Om kraken är frisk vill säga.

4 kommentarer:

  1. Mmmmmmm....hoppas du och han är är utvilade tills idag. Kram

    SvaraRadera
  2. :-) Lycka till med ansvaret idag!! Och hoppas maken piggat på sig och ni får en riktigt trevlig kväll med "främmat"!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Kan inte du jobba en dag mindre i veckan som du gjorde innan? Så du inte blir ett vrak eller nåt... Jag har gått in i väggen och det är inte skoj så var snäll å var rädd om dig och maken. Jobb är inte allt, ibland får man prioritera för att må bra. Anlita en städerska vetja!

    SvaraRadera
  4. Stina, det är hopp om livet!

    Anki, maken är nästan på benen, men vi har ställt in kvällen.

    Renee, tack för omtanken! Jag måste jobba heltid, det var ett krav för att jag skulle få tjänsten. Och vi har funderat på städerska, får se hur vi gör. Jag har tre barn som hjälper till en del hemma, för att få veckopeng. Tror vi behöver semester!!!

    SvaraRadera