lördag 18 juni 2011

Mittimellanväder

Precis när jag skulle sätta igång och anlägga en rabatt (gräva lite, lägga ut tidningspapper och ösa över jord) började det regna, så jag gick och satte mig i växthuset en stund tills ena dottern kom och meddelade att hon var hungrig. Nu, när jag sitter fast förankrad i soffan, regnar det inte längre. Men orkar jag gå ut och greja? Nej.

Skulle behöva promenera ner till affären och köpa mjölk och juice och något gott. Orkar inte just nu, men mjölken är slut och juice är gott till frukosten. Dessutom måste vi ha någon middag ikväll, tjejerna och jag. Men vad? Orka (vilja) göra mat!

Jag har klippt grannens gräsmatta också, det tycker jag är en bedrift. Höll på att få tuppjuck på gräsklipparen som vägrade klippa på några platser, men till slut fick jag ordning på det.

Middag då ja. Vad ska jag laga? Något som helst bara behöver värmas. Orkar och vill inte laga mat!
    .

2 kommentarer:

  1. Tihi, du hitta mig! Men jag har en så enastående urkass och fantasilös blogg så jag skäms för den. Tvi! Jag vill liksom vara lite bredvid...och ändå skriva (den där skrivlustan du vet, som ska göra oss till miljonärer. Nåt århundrade). Fast jag läser din och tycker fortfarande du skriver härligt.

    Vad hette jag...? Sippan?

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen känslan. Vill inte. Brukar bli spagetti o köttfärs då. Sen beror det ju på vad som finns i skåpen hemma. Annars måste du ju gå på affären . Där finns det mycket att värma
    Hej hå på med skorna nu
    Kanske kan bli något gott till kvällen som belöning

    SvaraRadera