söndag 23 september 2012

Eh, match?

Jag cyklade som en tok för att inte komma mer än fem minuter sent till matchen, för att mötas av "matchen är inställd, motståndarna uteblev" '

Jag trodde först det var ett skämt, men det var det inte. Jag satt ändå kvar och tittade, jag hade ju ändå tagit mig dit. De delade upp laget i två lag som körde lite match mot varandra, det var rätt kul att se. Sonen var väl så duktig som de flesta andra, trots att han precis börjat spela och de andra hållit på ett tag innan.

Till lunch lagade jag en jättegod broccolisoppa och nu mumsar jag kaffe och Dajm.

Strax ska jag skriva lite till. Inte mycket för armen känns trött, men lite. I morgon blir det inget skrivet eftersom jag jobbar från det tuppen går upp tills den lägger sig igen. Herregud, hur ska jag fixa det? Klart att jag fixar det, men just nu känns det lite motigt. Men tanken på ledig tisdag hjälper upp massor.

Ska jag vara ärlig är det rätt kul att vara mycket på samma ställe, även om jag gillar att hoppa in på olika ställen, barnen känner igen mig och lär sig rätt snart att det inte lönar sig att testa gränserna för mycket. I förra veckan fick jag min första teckning också! Det kändes lite stort! Hellre teckningar än hostningar över min mat.


Så. Nu skriva lite. (Och undra varför jag inte köpte dubbeldajm?)
.

2 kommentarer:

  1. Va snopet att det inte blev någon match!...
    ..och apropå choklad...snodde just nu lite toblerone till kaffet från sonen...

    SvaraRadera
  2. Man borde alltid ha en dubbeldajm hemma. Just in case liksom.

    SvaraRadera