fredag 21 september 2012

Men hej på dig nya fula Blogger

Jag vet inte om det här blir ett inlägg, jag känner inte igen mig längre. Jag har fått nya fula uppdaterade Bloggerutseendet.

Inte nog med det, någon (jag själv eller något av barnen) har sölat på tangentbordet så att 'ä' inte vill vara med alltid. Och jag orkar inte bråka, så om något ord ser konstigt ut är det nog bara att 'ä' saknas.

Hur jag mår? Inte som jag förtjänar i alla fall. Om jag själv får tycka. Jag mår förjävligt just nu. Nedstämd, deppig, stressad, irriterad, och som fulgrädden på milkshaken: huvudvärk som inte går över med Panodil Brus. Treo vågar jag inte ta idag efter att magen är lite kass, igen.

Fy fan, var jag bara tvungen att skriva där.

Men, jag tror att jag är på väg åt rätt håll, det känns som att det börjar komma lite energi i kroppen igen, så om bara huvudet blir bättre så ...


I helgen ska jag ta det lugnt. (Något som jag har väldigt svårt för, jag kör mig själv in i kaklet när jag mår bra och är pigg och sen ligger jag och flämtar med brutna vingar). Tvätta lite, vika lite tvätt, tvinga barnen att hjälpa till att städa lite. Och så ska jag skriva lite. Så mycket som armen orkar, innan den blir för trött.

Är jag pigg och frisk i morgon ska jag försöka att jogga en liten sväng.
.


6 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att din huvudvärk försvinner och att du kan njuta av helgen!

  SvaraRadera
 2. Kämpa på! Sådana dagar är för trista, desto roligare sedan när det vänder!

  SvaraRadera
 3. Du skriver att du ska ta det lugnt men i nästa mening skriver du att du ska tvätta o.s.v... Låter faktiskt som om du är rejält överstressad...

  SvaraRadera
 4. Andra intryck: Jag tog en Treo förut, och den hjälpte faktiskt lite.

  Skrivarstudio: Är så trött på de dagarna nu.

  Renée: Jag stressar upp mig över massa saker, dumt.

  SvaraRadera
 5. stackare. passa på att vila i helgen då och gör saker som känns lustfyllda. Det tänker iaf jag göra! :D

  SvaraRadera