söndag 30 september 2012

Men men... ingen huvudvärk?

Efter tre dagar på raken med huvudvärk vaknar jag idag utan! Hade jag inte varit så himla stel i hälsenan skulle jag gått ut och promenerat en sväng. Men jag haltar omkring. Måste komma ihåg att göra de där tåhävningarna varje kväll.

Idag ska jag försöka andas lugnt och stilla och ta tag i alla "måsten" som ligger och lurar och som undermedvetet stressar mig.

Det känns förbannat orättvist att jag ska gå omkring och vara stressad när jag inte har något att stressa över!? (Vad f-n är det för fel på mig???!!!) Visst, lite stressiga moment på jobbet ibland, men det är ju bara tillfälligt och det går över och blir bra stunder igen. Så varför? Vaaaarfööööör? Jag borde ju vara jordens lugnaste och mest harmoniska människa just nu.

Igår köpte jag D-vitamin. Skulle köpt på hälsokosten i fredags men glömde. Fick bli på Ica. Goda tuggtabletter med citronsmak. Vad kan hända om man råkar överdosera?

Apropå överdosera. Jag köpte godis igår, igen. Måste ta tag i det där. Så himla gott är det inte när man slängt i sig en hel påse på nästan ingen tid alls. Och jag kan inte bara stoppa i mig några bitar och tycka att det är bra. Jag vräker i mig, tills jag mår illa och det bara finns oätliga bitar kvar. Eller, om det bara finns goda saker vräker jag i mig tills det är slut.

D-vitamin ska ju vara bra för humöret. Tänkte testa det. Sen får det bli ett par flaskor Blutsaft också. B-vitamin och järn. Och så fort min hosta försvinner ska jag börja jogga igen. Herregud vad jag saknar att ge mig ut och jogga!

Idag känns som en bra dag. Kanske kommer jag till och med att kunna skriva lite? Där kom lite stresskänsla inser jag. Inte bra. Svår balansgång. Frågan är om jag ska se till att vara ledig mer och skriva klart eländet? Veckan som kommer ska jag jobba VARJE dag. Kommer vara helt slut.

Men innan jag kan skriva mer måste jag veta vad jag ska skriva om. Hm.... hm... hm... Ok. Jag ägnar mig åt mitt kaffe en stund.
.

2 kommentarer:

  1. Det låter som om du hade en härlig bokmässedag. Avundsjuuuuk!

    SvaraRadera
  2. Det där med stressen. Jag var ledig från jobbet hösten 2009 och hade all tid i världen förutom det vanliga med hämta/lämna barn. Men oj vad undermedvetet stressad jag var. Kunde inte slappna av för jag kände mig tvungen att liksom ta tillvara på tiden. Helt plötsligt kunde jag inte sitta på altanen i lugn och ro och läsa, för alla krav som pockade på, mina egna krav. Jag hoppas du finner ro i tanken, KRAM!

    SvaraRadera