fredag 7 september 2012

Jobbat lite på bortaplan

Och nu ska jag fortsätta jobba här hemma.

I tre och en halv timme har jag idag: varit ute i friska luften, ätit lunch och vilat. Däremellan har jag hjälpt till att tvätta några små händer och pratat med några små människor, och ett par stora. Himla trevlig tillvaro måste jag säga. Och jag kommer få pengar för det. Inte mycket, men lite.

Bara jag slipper löss och magsjukan. Det är inte värt några pengar i världen.
.

5 kommentarer:

 1. Skönt att komma ifrån väggarna iblant ;)
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej, det är det nog inte värt, men vad härligt att få umgås med små människor.

  SvaraRadera
 3. Hej, vad roligt att du fått jobb! Och att du trivs med det. Hoppas bara att du har tid för sitt skrivande också! Men det har du säkert. En halvtid låter perfekt... jobba hemifrån, få lite inspiration och så hem och skriva.
  När jag behöver nya intryck räcker det ibland med att gå på stan och titta på folk och tjuvlyssna på samtal och så brukar en hel härva av små historier vävas fram i huvudet på mig. Alltid blir det något som passar i boken.
  Längtar tills den är klar att skickas till en lektör för ett första utlåtande.

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig dag :)
  Hoppas du slipper löss å magsjuka bara! :)

  SvaraRadera
 5. Monica: Både skönt, och välbehövligt! Trevlig helg till dig också!

  Åsa: Perfekt omväxling till att vara hemma och skriva. Och jag behöver inte anstränga mig eller göra mig till. Himla skönt!

  Anne: Jag började vikariera lite som dagisfröken redan i våras, och tyckte att det var dags att komma ut lite igen. Och tjäna lite egna pengar. Att tjuvlyssna på folk är det bästa som finns, så många historier som man kan fantisera ihop!

  Susjos: Ja, det hoppas jag verkligen. :)

  SvaraRadera