måndag 5 juli 2010

Idag gick jag verkligen!

Idag gick jag till bussen! Sprang inte alltså. Men jag vet inte om jag tycker att det var bättre. Jag tittade på klockan hela tiden och kände mig superstressad! Urjobbigt. Nä, bättte att springa till bussen då, och veta att jag hinner, än att gå och bli uppstressad.
Skönt, då vet jag!
Eller, är det en vanesak? Lalalalalalalaaaaaaaaaa! *händerna för öronen*

14 kommentarer:

  1. Vet inte vad som är värst...en lugn utsida men kaos inombords eller tvärtom :)

    SvaraRadera
  2. Hoppsan hoppsan! *ritar ett kors i taket* Men du njöt väl av din promenad, också? Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  3. I det långa loppet är det ganska skönt att inte stressa men vanemänniska som man är så hittar man på annat att sressa upp sig för ;D
    Har ni sol? Här är det jämnmulet och grått.

    SvaraRadera
  4. Kanske ska gå lite tidigare då ;) Så du hinner njuta å andas in den mysiga atmosfären! Mysig stig ju :)

    SvaraRadera
  5. Madlar: Tvärtom. Helt klart! : )

    Venus: Nej, faktiskt inte... Det var lite kaos inombords. Jobbigt. Frågan är om jag är ovan vid att inte stressa, eller om jag helt enkelt ogillar att gå långsamt?

    Gafflan: Ja, det är det ju. Men jag stressar inte alltid bara för att jag springer. Är jag toksen blir jag tokstressad, men ibland springer jag bara för att komma i tid - utan att för den sakens skull känna stress (hur rörigt blev inte det här?)

    MissC: Helt ärligt så vet jag inte om jag vill det...! Det är nog en prioriteringssak. Jag väljer att lägga fem minuter i mitt växthus och trädgård i stället, och springa till bussen för att tjäna in tiden! Det känns bra så, tror jag.
    : )

    SvaraRadera
  6. Gafflan: Här i Göteborg är det jämngrått. Ser nästan ut att kunna komma regn. Vafalls liksom?! Fast jag jobbar ju... (eller bloggar)

    SvaraRadera
  7. Åh, är det början på ditt nya liv? GÅ istället för att springa. Det är nyttigt, det är nog därför det känns ovant. Som att sluta röka ungefär...

    Underbar sommarstig!

    JA, vad är det för moln vi fått över stan idag? Isch.

    SvaraRadera
  8. Tror man måste öva som inför ett maraton för att kunna njuta istället för att stressa.
    En bra början iaf! Snart strosar du nog omkring och doftar på blommorna och missar bussen med vilje för att få dig en rejäl stressdos mitt bland det lättjefulla.. ;)

    SvaraRadera
  9. Annika: Nja, jag vet inte. Jag gillar ju att gå fort och springa! Hatar att gå långsamt, och strosa har aldrig varit min grej. Men det ska ju vara bra att ta det lugnt ibland... får väl öva på det.
    Moln ja. Varför? Då kan det lika gärna regna också, så slipper jag vattna.

    Märta: Är det en träningssak alltså? Varför kan inte allt komma lätt? Varför ska det behövas tränas och så...? Jobbigt ju.
    ; )

    SvaraRadera
  10. Ett framsteg...kanske.
    Men är det på den vägen du går som fotot visar hade jag gärna gått och njutit av naturen samtidigt.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Carina: Ja, det är det och den är härlig! Så just där brukar jag förbanna mig själv för att jag alltid har så bråttom!

    SvaraRadera
  12. Vanans makt är stor! ;) Det sägs att man ska göra något 17 ggr innan det blir en vana. Alltså får du gå lugnt till bussen i 17 dagar innan du märker skillnad!? Hinner du innan semestern? ;)

    SvaraRadera
  13. Åh strosa som är så härligt.

    SvaraRadera
  14. Ja men då så :) Då får du ju njuta i växthuset istället!

    SvaraRadera