torsdag 9 september 2010

Nähä, det bidde ingen

Skrivkursen som skulle börja på måndag är inställd. Det blir ingen kurs. Jag får inte lära mig hur man skriver noveller och romaner. Som jag har sett fram emot hela sommaren.

Skit också.

Jag är erbjuden en plats i en annan kurs, som är lite mer avancerad och kräver att man har lite mer text att jobba med. Det har inte jag. Min kurs, som nu inte blir av, gick ut på att man skulle skriva en text (eller flera olika) under tiden kursen pågick. Och jag vet inte om jag vill betala flera tusen för en kurs som inte känns helt hundra. Jag kommer inte utvecklas om alla andra är mycket bättre än jag. Det känns redan som att jag kommer jobba i motvind.

Så jag ska fundera över helgen. Förhoppningsvis får jag mer info om den här författarskolan i morgon och kan fundera till på måndag. Men jag är redan inne lite på författarcoach. Men det känns så stort, så på riktigt, som att det är för människor som har författarpotential. Jag har ju bara en dröm.
.

9 kommentarer:

 1. Men drömmar är väl ändå till för att förverkligas?!
  Tråkigt att kursen blev inställd men det kanske bara är för att du ska bli "tvingad" att ta en annan väg för att komma dit du vill!
  Lycka till! :)

  SvaraRadera
 2. Märta: Just nu känns allt bara tråkigt och jobbigt. Men det blir nog bättre när jag fått sovit på saken. Åh, soooova! Vill! =)

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt :(
  Men...kanske det är den vägen du ska gå?! Jag tror på dig Agneta :D
  Pöss och kram

  SvaraRadera
 4. Gafflan: Gulle dej... : ) Det blir nog bra... så småningom.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att du ska ta dig i kragen och testa kursen! All kunskap är bättre än ingen kunskap... och du ska inte vara rädd för att testa dina drömmar. Sätt inte käppar i hjulet redan innan det börjat rulla... nej! Bara på dom och se vart det leder... det kanske blir jätteroligt och bra eller också är det inte alls för dig.
  Drömmar kan bli hur bra och verkliga som helst!

  SvaraRadera
 6. BARA en dröm?!

  Det där var dock bara en kurs, även om det känns trist. Det finns massor av kurser och forum och skrivgrupper och grejs. Och så kan man starta själv också.

  Vill du skriva? Ja, det vill du, så do it!

  SvaraRadera
 7. Jag tror att det börjar med en dröm för alla ;)

  SvaraRadera
 8. Nej, men vad trist. Det sägs att om en dörr stängs öppnas en annan, det kanske "bara" är ditt självförtroende som spökar när det gäller den "nya" kursen?

  SvaraRadera
 9. App, app, app! "Bara" en dröm!?
  Så här skriver S Kirkegaard:
  ”Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv.”

  Du har en dröm! Är övertygad om att du kan!
  Kram!

  SvaraRadera