måndag 7 januari 2013

Hej vardag!

Du är lite efterlängtad.

Jag älskar att vara ledig och vara ledig tillsammans med min familj. Men jag har en förmåga att bli helt förslappad när maken är hemma. Jag gör ingenting om jag inte är absolut tvungen. Och det är jag sällan.

Idag är barnen lediga, men maken är på jobbet. Och jag har redan slängt in en omgång tvätt och plockat lite i köket (lämnade visst lite stök där i går).

Igår ja. Jag låg i soffan hela dagen. Gjorde inget nyttigt förutom en powerwalk direkt på morgonen. Men jag tackade nej till godis. Maken var och handlade och kom hem med en påse mjuk turkisk peppar  till mig. Han fick lägga undan den. Har man avlagt ett löfte så har man. Synd att jag inte lovade att inte äta Pringles ...

I natt har jag sovit gott. Vänt på mig en del och vaknat varje gång, men somnat om fort igen. Skönt! Tack för det John Blund!

Nu dricker jag lite kaffe och ska snart fixa frukost. Kanske blir det äggröra, det har jag lovat mina barn att de ska få på jullovet. Tur att det är lovdag idag också. Vill ju inte vara en mamma som inte håller några löften. Det räcker att vi fortfarande inte kommit iväg till något badhus. Men jag sa nog inte vilken sommar det skulle gälla. Jag kan nog ha menat vilket år som helst.
.

2 kommentarer: