torsdag 28 mars 2013

Vi bestämmer att det blir en bra dag

Skärtorsdag. Sol.

Jag vaknade tjugo i sex. Färdigsovd. Gick ut på powerwalk med min syster. Kallt som satan ute, men ändå skönt. Speciellt efteråt.

Körde några få marklyft med låg vikt (herregud vad jag är klen) och lite crunch för magen. Inte mycket, men man måste börja någonstans och jag har överansträngt kroppen förut och vet hur jäkla onödigt det är.

Om jag är ledig nästa vecka vilket jag tror ska jag köra lite mer morgonwalks och styrketräning. I försiktig dos.

I eftermiddag får vi besök från USA. Svenska vänner som bor där ska komma till Sverige och vi får den stora äran att få ha dem hos oss en natt! Ska bli väldigt trevligt! (I sommar åker äldsta dottern och jag till dem igen och stannar en vecka - herregud vad härligt och roligt!)

Först ska det jobbas i fyra timmar. Det kommer jag överleva. Lätt. I fyra timmar orkar jag nämligen vara en tålmodig fröken. I åtta timmar, not so very.

Nu i påsk ska jag fortsätta skriva också. Har varit på väg att faktiskt överge mitt manus och skriva ett nytt - men något i min story tilltalar mig - det vardagliga och lite tråkiga måste skrivas ... men jag måste skruva till karaktärerna lite - de måste bli läsvärda!

Jo jo. Livet rullar på. Och våren är på gång. Det kunde helt klart varit sämre.
,

2 kommentarer:

  1. det låter som en bra inställning! :) med den kan det ju inte bli annat.
    Avundas dig som är färdigsovd när du vaknar. Själv spelar det ingen roll om jag så sover till elva (som idag), jag känner mig inte färdigsovd ändå. avundas dig som är morgonpigg. Tänk så mkt mer man hinner få gjort!

    SvaraRadera
  2. Kati: Det är skönt att vakna pigg! Inte så ofta det händer mitt i veckan, dock.

    SvaraRadera